IPS Teodosie a făcut mai multe declarații controversate în ultimii ani. Recent, în cadrul unei emisiuni, Arhiepiscopul Tomisului a discutat despre cuplurile care trăiesc în concubinaj.

Acestuia i-a fost cerut un canon de către o femeie care a spus că a stat timp de 4 ani alături de partenerul ei fără să se căsătorească.

Citește și: Înaltpreasfințitul Teodosie, rugăciune pentru aducerea ploilor, în mijlocul unui câmp: „Din cauza păcatelor noastre a venit urgia secetei”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Va fi înființat cel mai mic stat din lume. Se va afla la doar câteva sute de kilometri distanță de România- wowbiz.ro

ips teodosie, casatorie, teodosie declaratii

„Am stat patru ani în concubinaj. Vreau să-mi daţi un canon! Acum suntem cununaţi”, i-a transmis o femeie arhiepiscopului Tomisului.

IPS Teodosie i-a spus enoriașei că a comis un păcat mare și că trebuie să se căiască pentru restul vieții pentru acesta. 

„Toată viaţa de acum înainte să fiţi într-o căinţă pentru cei patru ani! Pentru că atunci aţi fost în slujba celui rău, pentru că aţi stat în patima desfrâului.

Toate patimile au ca stăpân al lor pe cel viclean, de aceea, acum căiţi-vă şi răscumpăraţi acest păcat greu, că dacă nu-l răscumpăraţi acesta nu vă lasă să urcaţi spre cer”, a fost răspunsul lui ÎPS Teodosie, potrivit News.ro.

Citește și: IPS Teodosie face noi declarații controversate! Arhiepiscopul Tomisului, înverșunat împotriva femeilor care fac asta: „O schimonosire”

ips teodosie, casatorie, teodosie declaratii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si