Rebeca spune că videoclipul a fost filmat cu mai mult timp în urmă, dar Antoni suspectează că a fost făcut tocmai când el se afla în cunoaștere cu concurenta din "Casa Iubirii".

Citește și: VIDEO "Îmi pare rău". Rebecca plânge în hohote. Andreea Mantea dă cărțile pe față: "M-ai mințit pe mine și pe noi toți"

Antoni spune că a fost deranjat cel mai tare de faptul că Rebecca a mințit pe toată lumea din casă că nu a avut nicio legătură cu acel băiat din clip. 

Rebecca: Eu mi-am pus acid în buze, se vede foarte clar că acum am buzele mult mai mari decât le aveam în videoclipul respectiv. A apărul din greșeală. Dacă băiatul vroia să îmi facă rău, îmi făcea. A avut la dispoziție cinci luni.
Antoni: Deci a fost în timpul cunoașterii cu mine.
Rebecca: Nu este adevărat, a fost făcut înainte să vină Roberta cu înregistrarea. Dacă ai tu vreo dovadă...
Antoni: Nu am nicio dovadă, dar tu ai venit și ai mințit pe toată lumea de aici că tu nu te-ai văzut niciodată cu băiatul acela. Doi la mână: mi-ai spus mie că nu a avut nicio treabă
Rebeca: Dar tu ai fost corect aici cu tot? Nu m-ai mințit cu nimic?

Antoni o atacă pe Rebecca pentru minciunile din Casa Iubirii

Antoni o atacă pe Rebecca pentru minciunile din Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Antoni: Îmi e rușine de rușinea ta

Antoni îi reproșează Rebeccăi că a vorbit despre petele altora când ea știa că are propriul "schelet în dulap".

Antoni: Nimeni din casă nu te crede. Cum îți permiți să vii tu și să vorbești despre petele altora când tu ești așa de pătată peste tot? Cum vii tu să dai niște lecții?

Rebecca: Și tu nu ești pătat? 

Antoni: Tu ca femeie ai apărut în ipostaza aia(...) Mi-e rușine de rușinea ta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată- wowbiz.ro

Rebecca, în lacrimi în "Casa Iubirii"

Rebecca plânge și nu se poate opri. Andreea Mantea a intervenit, iar Rebecca a fost nevoită să spună adevărul, pentru a lămuri situația tensionată.

Rebecca spune că a avut o atitudine greșită, dar mărturisește că doar așa a crezut că se poate apăra. În hohote de plâns, Rebecca a mărturisit în fața moderatoarei Andreea Mantea că îi pare rău.

Andreea Mantea: Este bărbatul din înregistrare... cel cu care ai vorbit în urmă cu ceva timp când te-a auzit Roberta în baie.

Rebecca: Da!

Andreea Mantea: Mai ai sentimente pentru acest băiat?

Rebecca: Nu! Dar vă dați seama când am văzut...

Andreea Mantea: Tu ai susținut că nu te-ai văzut cu el de când ai intrat aici și că doar ați vorbit la telefon.

Video-ul acela a fost făcut după discuția de aici, din casă sau înainte?

Rebecca: Nu. Înainte. După discuția de aici din casă, l-am băgat la block și n-am mai vorbit cu el.

Andreea Mantea: Și tu te-ai văzut cu el?

Citeste si: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”- kfetele.ro

Citeste si: Biletele pentru Festivalul BEACH, PLEASE! 2025 se vând ca pâinea caldă! Ce preț au și ce surprize pregătesc organizatorii- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Rebecca: Da!...

Andreea Mantea: M-ai mințit și pe mine și pe noi toți!

Rebecca: Da! Îmi pare rău!

Sebastian: O minciună recunoscută, pe jumătate este iertată. Rebecca, din ceea ce spui tu, nu prea se pupă absolut nimic!

Rebecca: Mi-e rușine! Pur și simplu!...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si