Oamenii din Galați care au pierdut tot ce aveau în viiturile catastrofale trăiesc în container și se gândesc cu groază la ziua de mâine. Aceștia mărturisesc cu ochii în lacrimi că îndură frigul și nu mai au nicio speranță.

Oamenii din Galați privesc cu deznădejde la ziua de mâine: "Trăim degeaba"

Viitura a măturat tot în cale în mai multe județe din țară. Județul Galați a fost unul dintre cele mai afectate.

Mii de gospodării au fost distruse, iar oamenii și-au pierdut agoniseala de-o viață. Cei mai mulți dintre ei sunt nevoiți să trăiască acum în containerele puse la dispoziție de autorități.

Citește și: Ea este bunica Sanda, una dintre persoanele care au pierdut tot în viiturile de la Galați. A rămas doar cu soțul și cu fiica, care i-a salvat în ultimul moment> "Suntem bătrâni. Nu mai e nimic"

Tanti Ioana, în vârstă de 74 de ani, a pierdut tot ce avea în viitura care a lovit județul Galați. Bătrâna a rămas fără casă, fără bunuri, fără gospodărie și animale și a ajuns să locuiască într-un container, împreună cu alți zeci de oameni aflați în aceeași situație. Tanti Ioana plânge când vede că a rămas fără nimic și nu mai are speranță că viața se va îmbunătăți după catastrofa prin care a trecut.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ciclonul Ashley va lovi România. Vremea se va răci brusc cu aproape 20 de grade și va fi potop. Precipitaţii de 100 l/mp- wowbiz.ro

Din toată munca mea de o viaţă, cu atâta am rămas. Încotro o iei? De n-ar veni mai mare să ne termine de tot. Şi-aşa mai trăim degeaba, a spus tanti Ioana, potrivit observatornews.ro.

Citește și: VIDEO „Nu mai pot! Nu mai am nimic!”. Gălățenii își plâng agoniseala pierdută în noroi, după inundațiile istorice

Viitura din Galați a afectat mii de gospodării. Casele oamenilor au fost distruse, iar acum ei locuiesc în containere. Aceștia îndură frigul și se tem pentru cum le va fi viața la iarnă. Cu ochii în lacrimi, oamenii spun că au dormit pe jos, în frig, dar se gândesc îngroziți la sezonul rece care urmează să vină.

Am dormit pe jos. Am pus pături, plăpumi, oricum este foarte frig. Am dormit două nopţi jos, jos, pe pături. Momentan acuma e bine că nu e frig, dar la iarnă? La iarnă nu putem rezista în container, a spus o femeie care și-a pierdut casa și acum trăiește în container, potrivit observatornews.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si