O mamă cu cinci copii a murit în Gloucester, Marea Britanie, după ce a suferit o așa-numită procedură de "lifting brazilian lichid".

Citește și: "Într-o secundă am auzit din gura pacientei nota muzicală". Minune la un spital din Iași: după două săptămâni de comă, o femeie și-a revenit cântând

Terapeutul de înfrumusețare Alice Webb, în ​​vârstă de 33 de ani, a murit luni după ce a fost supusă procedurii estetice în vogă printre celebrități.

Alice Webb a devenit prima femeie britanică care a murit după ce a suferit ceea ce este cunoscut sub numele de „BBL lichid”, potrivit Mirror.co.uk.

Arestări după moartea subită a tinerei femei

Tratamentul lui Alice Webb ar fi fost efectuat de un terapeut necalificat, fără pregătire medicală.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ciclonul Ashley va lovi România. Vremea se va răci brusc cu aproape 20 de grade și va fi potop. Precipitaţii de 100 l/mp- wowbiz.ro

Ofițerii de la poliția din Gloucestershire investighează moartea subită a mamei din Bristol și au arestat două persoane.

Un purtător de cuvânt al poliției din Gloucestershire a declarat: „Două persoane au fost arestate sub suspiciunea de ucidere din culpă în urma morții unei femei de 33 de ani în Gloucester.

Femeia se simțise rău în urma unei suspecte proceduri cosmetice.

Mămica a fost dusă de urgență la Spitalul Regal din Gloucestershire și a murit la primele ore ale dimineții de marți.

Alice Webb, mămica de 33 de ani care a pierit după o banală operație estetică 

Alice Webb, mămica de 33 de ani care a pierit după o banală operație estetică 

[Sursa foto: Mirror.co.uk]

Spre deosebire de operația chirurgicală, liftingul brazilian cu lichid implică injectarea de acid hialuronic și umpluturi dermice în partea dorsală a corpului.

Proceduri similare sunt listate online pentru 3.500 de euro și pot fi efectuate în doar 60 de minute.

Partenerul de viață a lui Alice, Dane Knight, a postat un mesaj online: „Vreau să vă mulțumesc din suflet... pentru toate mesajele calde trimise copiilor mei. Vă rog, vă rog să aveți în suflet sentimentele acestor cinci fete rămase fără mamă”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si