Născută la Găești, artista Paula Lincan provine dintr-o familie în care muzica a fost pusă pe primul loc. Este fiica cunoscutei și apreciatei soliste Mioara Lincan și a violonistului Marin Lincan, iar la vârsta de 14 ani, Paula Lincan începea să cânte la nunți alături de tatăl și de fratele sau, tambalistul Giani Lincan.

Povestea de viață a Paulei Lincan este una una plină de provocari. ”Dumnezeu mi-a dat putere și, de câte ori am căzut, m-am ridicat!(...)

Am știut să trăiesc și cu mult, și cu puțin”, mărturiseste Paula Lincan, la ”În oglindă”.

Plecată din casă părintească de la vârsta de 6 ani, Paula Lincan rememorează momentele unice ale copilăriei sale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

”Am avut o copilărie superbă, o copilărie pe care mi-aș dori-o și acum, în momentul de față. O copilărie pe care am trăit-o la părinții mamei mele, unde am învățat meserie; unchiul mamei mele m-a învățat să cânt”, dezvăluie Paula Lincan.

Paula Lincan va împărtăși publicului şi cum a luat naștere povestea de iubire dintre ea și Marian Mexicanul, o căsnicie care a dăinuit mai bine de 20 de ani, în prezent, cei doi artiști fiind divorțați.

„Eu aveam douăzeci de ani, și el nouăsprezece și a fost foarte frumos, și nu-mi pare rău, pentru că am trăit lucruri minunate. Am clădit multe lucruri minunate în viață noastră. Ne-a dăruit Dumnezeu doi copii superbi.”, mărturisește Paula Lincan.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 23:30, o ediție de colecție a emisiunii „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si