Jurnalistul a înaintat prin apa adâncă până la piept și a reușit să o scoată pe femeie din mașina care se scufunda. Bărbatul a luat-o în brațe și a dus-o pe marginea șoselei.

Citește și: VIDEO Stare de urgență în Statele Unite! Uraganul Debby lovește Florida

Bob Van Dillen făcea o transmisie în direct din Atlanta în jurul orei 7 dimineața despre inundațiile pe scară largă cauzate de uraganul Helene, arătând un vehicul care a fost prins în albia viiturii.

Atunci a fost întrerupt de strigătele de ajutor ale femeii. Van Dillen i-a strigat femeii că a sunat la 911, iar mașinile de pompieri se aud în depărtare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

Dar, pe măsură ce sirenele s-au stins și țipetele ei au devenit tot mai puternice, Van Dillen a decis să ia măsuri și a pus capăt situației salvând-o pe femeie din mașina înghițită de apă.

Cel puțin 17 morți în SUA, în timpul uraganului Helene

Cel puţin 11 persoane au murit în Georgia, cinci în Florida şi una în North Carolina, după trecerea uraganului Helene, anunţă vineri oficiali americani, relatează AFP.

”Această furtună a fost ucigaşă. 11 decese au fost confirmate”, a anunţat vineri guvernatorul Georgiei Brian Kemp.

Una dintre victime făcea parte dintr-o echipă de salvatori, precizează el.

”Au fost cinci morţi legate de furtună”, a confirmat biriul şerifului comitatului Pinellas, pe coasta de vest a Floridei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si