Pentru ca viitorul proprietar să nu ducă lipsă de nimic, baia a fost mutată pe balcon. Anunțul făcut pe o rețea de socializare a strâns sute de mii de vizualizări și aproape 2500 de comentarii.

Încăperea este descrisă ca fiind o garsonieră în toată regula. Are însă doar opt metri pătrați și se vinde la un preț de 17 mii de euro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: 9 mașini pe care un mecanic auto spune că nu le-ar cumpăra niciodată: ”Costul reparațiilor este mult mai mare”- wowbiz.ro

Imaginile i-au surprins pe mulți.

"Avem un pat, loc de pat, e practic o canapea extensibilă, deci este loc de dormit. Avem și un dulap, nu avem bucătărie, există o bucătărie în schimb comună pe holul etajului".

Agentul care se ocupă de vânzări spune că se poate cumpăra ca investiție pentru că se poate închiria cu un preț mic în regim hotelier.

Nu este singurul exemplu de acest fel.

Mai multe garsoniere de numai 11 metri pătrați din Cluj-Napoca au fost scoase la vânzare la un preț de aproape cincizeci de mii de euro.

Culmea imobiliarelor - garsoniera de 8 [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si