„Peste 6.000 de oameni din 28 de localități au fost evacuați preventiv aseară, de teama unor noi inundații. În județul Galați, care s-a aflat sub cod roșu de furtuni, localnicii și-au luat cea a mai rămas din locuințele distruse de viituri și au înnoptat în săli de sport sau la rude”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citește și: Cod portocaliu de inundații în 6 județe! Până când e valabil avertismentul hidrologilor

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: 9 mașini pe care un mecanic auto spune că nu le-ar cumpăra niciodată: ”Costul reparațiilor este mult mai mare”- wowbiz.ro

Din cauza fricii unei noi viituri, mulți oameni din județul Galați au fost nevoiți să doarmă în săli de sport.

Din totalul de 6.000 de persoane, 5.000 provin doar din județul Galați. Slobozia Conachi a fost una dintre comunele lovite puternic de inundații. Primarul de aici a spus că toți oamenii care au nevoie vor fi evacuați, chiar și cei care nu își doresc acest lucru.

Citește și: VIDEO Codurile de vreme rea au adus ninsori la munte! Ce au spus meteorologii?

Pe lângă ploi, și vântul este un factor de îngrijorare pentru oameni. Rafalele puternice au pus la pământ mai mulți copaci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si