Poliția din Missouri, SUA, a găsit rămășițele femeii într-o zonă împădurită îndepărtată, abia la șase luni după ce aceasta a dispărut în mod misterios, potrivit NY Post.

Identitatea lui Emily Strite, în vârstă de 34 de ani, a fost confirmată prin amprentele stomatologice, după ce un localnic din Frissell Road a descoperit rămășițele osoase ale mamei într-o zonă împădurită.

Descoperirea macabră a fost făcut pe 28 septembrie, iar Emily era dată dispărută din 3 aprilie, potrivit biroului șerifului din comitatul Jefferson.

Autoritățile au spus că nu a fost stabilită nicio cauză a morții, iar ancheta cu privire la dispariția și moartea femeii este în desfășurare. Familia și prietenii lui Emily Strite caută disperați răspunsuri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Autoritățile au trimis un elicopter în localitatea Țăndărei. Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins în mai multe case- wowbiz.ro

Emily Strite, în vârstă de 34 de ani, moarte misterioasă în pădure

Emily Strite, în vârstă de 34 de ani, moarte misterioasă în pădure

[Sursa foto: Facebook]

Unde a fost văzută ultima dată mămica de 34 de ani

Emily Strite – ai cărei prieteni spun că a ieșit dintr-o relație abuzivă cu tatăl celui mai mic copil al ei – a fost văzută ultima oară părăsind pe jos casa unei prietene în zona De Soto unde locuia, potrivit poliției.

Femeia a fost dată dispărută opt zile mai târziu de mama ei.

Charlyn McCalin și fiica ei au vorbit ultima dată la telefon în dimineața zilei de 12 aprilie, a informat NBC News.

Strite i-a spus mamei ei că urmează să-și viziteze cei trei copii din Illinois, unde locuiesc cu tatăl lor, dar nu a mai putut fi contactată ulterior.

„Am intrat în panică când m-a sunat pentru că nu făcuse niciodată asta înainte”, a povestit mama tinerei.

Poliția a spus că nu există până acum dovezi care să indice că a existat o crimă legată de moartea lui Strite, lăsând cazul fără suspecți sau persoane de interes, a raportat NBC.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si