Sâmbătă, emisiunea ajunge la cea de-a treia ediție dintr-o serie captivantă, plină de răsturnări de situație și confruntări spectaculoase. Cei rămași în competiție își vor testa cunoștințele din domenii diverse, de la animale din România, la personalități istorice și literatură, luptând pentru a-și mări teritoriul pe uriașa podea LED.

Duminică, ediția finală a seriei va dezvălui cine va reuși să domine complet podeaua și să își asigure locul în istoria show-ului ca marele câștigător al celui de-al doilea premiu de 50.000

de lei. După ce prima serie l-a avut câștigător pe un actor, acum este rândul unui alt concurent să-și demonstreze abilitățile și să plece acasă cu premiul cel mare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dan Negru, carismaticul prezentator al emisiunii, promite o seară plină de tensiune și surprize: „ De la episod la episod, concurenții devin tot mai puțini. Au rămas 25, oameni care luptă pentru teritorii cu mintea. Despre asta este The Floor!”,  spune prezentatorul in debutul editiei de sâmbătă a emisiunii.

În edițiile precedente, concurenții au oferit momente de neuitat.

Eduard a surprins pe toată lumea refuzând un duel direct cu o colegă de breaslă, alegând în schimb un duel muzical, care i-a adus victoria. Liviu a reușit să-și extindă teritoriul încet, dar sigur, și a câștigat premiul ediției trecute, în valoare de 5.000 de lei. Acum, Syren va fi prima care va ataca în seara de sâmbătă – rămâne de văzut ce domeniu va alege să cucerească.

Nu ratați „The Floor”, sâmbătă și duminică, de la ora 21:00, doar pe Kanal D, și fiți martorii duelurilor care vor decide cine va câștiga inca un fabulos premiu de 50.000 de lei!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si