Rudele au venit la spital și au cerut socoteală, iar situația a degenerat, ajungându-se la țipete, îmbrânceli și amenințări de ambele părți.

Îngrijitoarea bărbatului de 75 de ani din Ialomița: Am vorbit, că i-am dus telefonul. Noaptea la 12 m-a sunat şi mi-a spus că e ceva în neregulă, că el nu a primit pastile şi să mă duc să îl iau. După 18 minute m-a sunat din nou că îi e frică, e singur.

Aparținătorul bătrânului: Înainte de a pleca de acasă am vorbit cu dânsul. Şi eu nu am oprit apelul, am lăsat apelul mergând şi timp de două ore s-a înregistrat tot ce s-a întâmplat în spital în momentul acela.

Pacient la ATI la Spitalul Colentina, legat de pat și amenințat cu bătaia: Adu încoace legătura aia, să vezi ce îi facem!

Pe înregistrarea telefonică se aud vocile unor asistente: Hai, gata! Te pun să te culci, te-am şi legat. Gata! Adu încoace legătura aia să vezi ce-i facem. Nici nu am cum să nu-l bat.

Pacient: Cum să mă baţi?! Chiar nu pot să stau, nu pot să stau aici! Scoateţi-mă că nu mai pot, nu mai respir!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ce spune conducerea spitalului? "Din ancheta pe care am desfăşurat-o în cadrul spitaului colegul de salon şi alţi pacienţi vecini mi-au dat cu totul alte declaraţii, că dumnealui a fost cel recalcitrant şi agresiv în acelaşi timp. Probabil or fi, or exista momente de genul ăsta dar de partea de bătaie nu s-a pus problema niciodată", a spus Alexandru Iacobescu, manager. "Contenţia s-a întâmplat undeva la 14-15, ei au intrat la 15.45

în afara orelor de vizită. S-a luat legătura la telefon şi cu nepotul, el ştia de această contenţie. Din filmare se vede că sunt braţe de contenţie, faşa este peste acele protecţii", a continuat Iacobescu, citat de Antena3.

Citește și: Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății, a fost achitat de Instanța Supremă, pentru mita de 800.000 de euro

Revoltată, familia pacientului amenințat și legat de pat a venit la spital ca să ceară socoteală. N-a lipsit mult și s-a ajuns la țipete și îmbrânceli. Un cadru medical a fost filmat în timp ce amenința cu bătaia.

Rudele pacientului: V-am rugat frumos să veniţi să îl dezlegaţi. V-am rugat frumos să veniţi să îi opriţi perfuzia pe care i-aţi pus-o ca să îl adormiţi.
Paza spitalului: Aşteptaţi, vă rog, afară.
Rudele pacientului: Eu nu pot să aştept afară. Vreau să văd cum vă numiţi.
Personal medical: Pleacă! Pleacă de aici am zis! Că dacă îţi dau un pumn în gură, îţi zbor dinţii.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Managerul spitalului nu a făcut prea multe comentarii cu privire la scandal. "Ameninţările pot să spun că în momentul acela doamna nu era neapărat angajatul spitalului era un om care încerca să se apere. Da, dar nu am spus în fondul acţiunii şi vorbim de autoapărare şi problemele astea nu le discutăm nici noi, le discută organele abilitate", a precizat Alexandru Iacobescu.

A fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a calma spiritele. Cei care au apelat numărul de urgență au fost angajații spitalului. Rudele pacientului au fost conduse la secție și au primit amendă, scrie sursa citată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si