"Șacalul" a coborât din duba poliției în cârje și a schimbat câteva cuvinte cu jurnaliștii prezenți la Tribunalul Constanța. Suspectul în cazul celor două crime din Constanța și-a susținut din nou nevinovăția.

Citește și: VIDEO "Șacalul", chemat la poliție chiar în ziua crimei

Jurnaliștii l-au întrebat la coborârea din mașina poliției dacă se consideră în continuare nevinovat. "Da, bineînțeles", a răspuns el.

'Nu le-ai omorât pe cele două tinere?", a fost întrebat din nou. "Nu, nu absolut".

"Șacalul" a coborât din duba poliției în cârje

"Șacalul" a coborât din duba poliției în cârje

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

La întrebarea dacă mai sunt și alte victime, Șacalul a răspuns:

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Regretul unui bărbat care și-a pus panouri solare. „Am o casă care nu poate fi vândută. Valoarea i-a scăzut”- wowbiz.ro

"Ei spun că da, dar nu au dovedit nimic. Am fost acuzat că am ucis o copilă de 15 ani și copila s-a găsit. Unde e crima?!"

Principalul suspect în cazul dublei crime din Constanța le-a cerut judecătorilor să fie eliberat invocând lipsa de probe de la dosar.

El le-a spus jurnaliștilor că a fost internat în spital până acum.

Șacalul a făcut declarații și la plecarea de la Tribunalul Constanța.

Șacalul: Anchetatorii au spus că au dovezi împotriva mea, cum că eu aș fi fost asasinul. Păi dacă dumnealor aveau probe și dovezi împotriva mea, de ce nu m-au arestat din prima?
R: Deci dumneavoastră sunteți nevinovat?

Șacalul: Sigur că da! 100%
R: Sunt mai multe victime?
Șacalul: Nu știu, ei așa spun. A fost o copilă care s-a dat dispărută și au spus că am ucis-o eu, ceea ce nu e adevărat pentru că s-a găsit copila. Cum facem?

Șacalul, principalul suspect în dubla crimă din Constanța

Două tinere femei au fost găsite fără viață în județul Constanța în luna august. Una dintre victime a fost găsită pe un câmp în apropiere de Sinoe, cealaltă într-un apartament din Mamaia.  

Citeste si: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Emilia Ghinescu nu vrea să își facă o nouă relație în viitorul apropiat: "Nu mai vreau lucrul acesta"- radioimpuls.ro

Citeste si:- antena3.ro

”Cele două victime se pare că au fost ucise în acelaşi mod de către acelaşi individ. Nu ştim deocamdată cu certitudine cauza morţii întrucât starea de putrefacţie a victimelor a împiedicat medicii legişti să ne lămurească efectiv despre cauza morţii. La una dintre victime nici nu avem deocamdată toate rezultatele histopatologice sau toxicologice la dispoziţie. Cert este că în cursul investigaţiilor s-a stabilit că inculpatul reţinut şi faţă de care urmează să fie formulată propunere de arestare preventivă, având un cazier destul de bogat încă din minorat, a încercat să obţină prin mijloace frauduloase bani şi alte bunuri de la

cele două victime”, a declarat procurorul Sadîc Zafer, citat de News.ro.

Una dintre femeile ucise este tânăra mamă din Timișoara, dată dispărută de familie cu trei săptămâni. Este vorba despre Denisa Iana, mamă a unui copil în vârstă de 5 ani. Cea de-a doua victimă este Delia Avram, din Tulcea. 

"Pe prima dintre victime se pare că a ucis-o în locuinţa închiriată de aceasta în Mamaia, pe data de 2 iulie 2024, iar pe cea de-a doua victimă a ucis-o la data de 27 august 2024, în Năvodari, în locuinţa în care era găzduit de inculpata care a fost la rândul său reţinută în dosar”, a relatat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si