Ömer și Sarp se află într-un mare pericol, după ce aceștia au ajutat autoritățile să dea de urma unei bande de infractori, iar Ayla se zbate între viață și moarte, după atacul lui Gökhan asupra sa.

Elif și Berk se tem de ce este mai rău pentru mama lor adoptivă, în vreme ce Gökhan află că Ayla avea camere de supraveghere în casa, în momentul atacului acestuia.

Fatma încurajează o potențială relație dintre Șevval și Orhan, în vreme ce situația dintre Akif și Nebahat ajunge într-un punct dramatic, atunci când frumoasa femeie află de planurile fostului soț, cu Süreyya.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Regretul unui bărbat care și-a pus panouri solare. „Am o casă care nu poate fi vândută. Valoarea i-a scăzut”- wowbiz.ro

Cum va reacționa Aybike atunci când află că Gökhan este autorul atacului săvârșit asupra Aylei și, dacă îi va spune tânăra adevărul teribil lui Berk, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si