Gagea se tot ține de glume. De această dată, cea care i-a atras atenția este Virginia, față de care pare foarte deschis. Apropierea mai mult sau mai puțin serioasă dintre cei doi a fost observată de unii dintre băieți. 

Robi: „Ce are Gagea, de ce nu l-ai plăcea și în modul ăla?”
Virginia: „Eu vorbesc strict în momentul de față.”


Robi: „Am înțeles, dar zici așa de parcă n-ai putea niciodată în viața asta.”
Virginia: „Nu am zis că niciodată în viața asta, am zis că acum ne înțelegem bine și atât, nu pot să mă gândesc la... Uite, Gagea, ce face o cameră roșie!”
Băieții: „Eu cred că în momentul de față Gagea vrea ca Virginia să lupte pentru el.”
Gagea: „Așa am zis pe live, parcă. Virginia, nu știu ce mi-ai făcut, dar cred că m-am îndrăgostit de tine.”
Virginia: „Păi și Alexandra?”
Gagea: „Alexandra nu, doar eu.”
Patrick: „Ce bună ai dat-o pe asta.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Regretul unui bărbat care și-a pus panouri solare. „Am o casă care nu poate fi vândută. Valoarea i-a scăzut”- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO "Nu ți-e rușine de tine? Ce vârstă ai?" Alexandra, pusă la punct după derapajul la adresa Virginiei: "Ești zero!"

gagea casa iubirii, alexandra casa iubirii, virginia casa iubirii

Gagea: „De acum încolo o să te respect tot timpul”

Chiar dacă lucrurile s-au mai liniștit între Alexandra și Gagea, tânărul nu o mai vede ca pe o posibilă iubită. Pe de altă parte, bruneta trece printr-o perioadă destul de dificilă. 

Moldo: „Alexandra, ce părere ai? Ce faci? Cum te simți?”
Alexandra: Nu sunt foarte ok, încerc să-mi revin. Sper să și pot să-mi revin zilele următoare. Încerc să fiu puternică.”
Moldo: „Având în vedere că au fost situațiile care au fost cu Gagea, s-a văzut că ai fost supărată în anumite momente deși poate nu voiai să arăți asta, acum că a plecat și Roberta mă gândesc că te simți foarte singură.”
Alexandra: „Mă simt singură și s-au întâmplat foarte multe într-un timp atât de scurt. De acolo a plecat starea mea.”
Moldo: „Dar ce părere ai că la un moment dat Gagea ți-a zis: lasă că o să vezi tu ce o să se întâmple, lasă că tot la vorba mea o să ajungi. Cum te simți acum, având în vedere că el a zis toate chestiile astea acum ceva timp?”
Alexandra: „Nu știu.

Nu cred că mă simt cumva, pentru că el mi-a confirmat destule chestii, nu doar în gală, ci și înainte de gală. Chestiile pe care le-a spus în gală mi-au dat puțin de gândit, dar nu pot să spun că o să ducă undeva. Referitor la el și Virginia, am spus și în gală și spun și acum, nu mă duce nici pe mine cu gândul și nu aș avea motive să o iau altfel și nici scena de gelozie pe care am avut-o nu a fost, din punctul de vedere, că eu cred că ar fi ceva sau că ar putea fi ceva între ei. Doar empatizează.(...) Eu atunci știu că am reacționat ciudat pentru că eu nu eram bine, s-a acumulat și faptul că noi nu ne vedeam și asta a declanșat tot, de asta am și reacționat așa.”

„De acum încolo o să te respect tot timpul. Dacă simt nevoia să îți iau apărarea și simt că ai dreptate într-un subiect o să fiu alături de tine, dar să nu vii cu tenta de a ne împăca la mine sau măcar să nu mai lași ceva de interpretat, pentru că nu vreau”, a explicat Gagea.

Citeste si: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Emilia Ghinescu nu vrea să își facă o nouă relație în viitorul apropiat: "Nu mai vreau lucrul acesta"- radioimpuls.ro

Citeste si:- antena3.ro

Citește și: "Am exclus-o pe Rebecca din ecuație" Antoni a dezvăluit tot ce simte, de fapt, pentru Virginia, la doar câteva zile de la plecarea Rebeccăi! Cum va reacționa fosta lui iubită când va afla adevărul

gagea casa iubirii, alexandra casa iubirii, virginia casa iubirii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si