Gheorghe Dincă se află întemnițat la penitenciarul din Craiova. Poreclit Monstrul din Caracal, deținutul în vârstă de 64 de ani, a fost condamnat la 30 de ani pentru răpirea și uciderea a două minore Alexandra Măceșeanu și Luiza Melencu.

După cinci ispășiți din pedeapsă, Gheorghe Dincă aduce acuzați grave conducerii penitrenciarului. Bărbatul susține că directoarea insituției și fratele acesteia, care ar ocupa o funcție înaltă în penitenciar, ar fi încercat să îl otrăvească.

De asemenea, Monstrul din Caracal a mărturisit că ar fi fost torturat în celula sa, potrivit informațiilor transmise de gandul.ro.

Monstrul din Caracal aduce acuzații grave penitenciarului din Craiova

Gheorghe Dincă se pare că se află într-un conflict cu conducerea penitenciarului din Craiova, unde își ispășește condamnarea. Mai mult decât atât, acesta ar fi făcut front comun cu alți deținuți împotriva directoarei închisorii, dar și a angajaților.

Citește și: Ireal ce viață duce Gheorghe Dincă în pușcăria de maximă siguranță din Craiova. La cinci ani de la dubla crimă, ”Monstrul din Caracal” se laudă cu reușitele de după gratii: ”Ne dă mâncare bună”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Poziția corectă a mâinii la măsurarea tensiunii. Ce să nu faci cu 30 de minute înainte- antena3.ro

Citeste si: O femeie din Mureș a fost decapitată de un camion în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni- wowbiz.ro

Monstrul din Caracal susține că este o victimă a Justiției. Acesta acuză conducerea penitenciarului că ar fi încercat să îl omoare, de mai multe ori, prin otrăvire. Se pare că părerea lui Dincă este susținută și de alți deținuți, care ar fi mărturisit că l-au salvat de mai multe ori pe bărbat. Otrăvirea acestuia s-ar fi făcut prin intermediul unui alt condamnat, desemnat să spele vesela. 

O altă acuzație a lui Gheorghe Dincă este îndreptată către angajații Penitenciarului și medicii de la Spitalul Clinic Filantropia din Craiova. Monstrul din Caracal îi acuză că l-ar fi chinuit și iradiat în mod intenționat, nepunând peste el covorul de plumb când a fost introdus în aparatul tomograf. Printre chinurile la care ar fi fost supus a menționat faptul că a fost obligat să completeze formulare la spital având mâinile încătușate.

Citește și: Pensia pe care o are în continuare Gheorghe Dincă, chiar dacă este închis „Monstrul din Caracal” trebuie să plătească despăgubiri de sute de mii de euro familiilor celor două tinere

Gheorghe Dincă și victimele sale

Gheorghe Dincă și victimele sale

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Citeste si: Veste bună pentru mamele din România! Cu cât se modifică alocațiile de la 1 ianuarie 2025- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Angela Similea, prezență rafinată la spectacolul dedicat lui Dan Spătaru. Mirabela Dauer nu și-a putut stăpâni lacrimile: "A fost prietenul meu de suflet, omul cel mai bun din viața mea"- radioimpuls.ro

Citeste si: Cele mai frumoase fotografii de natură sălbatică în 2024. Ce reprezintă imaginea câștigătoare și unde a fost realizată- antena3.ro

Conform aceleiași surse, Gheorghe Dincă a declarat că intenționează să îi cheme în judecată pe polițiștii și medicii legiști care s-au ocupat de ancheta privind dispariția minorelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melecu. După analizarea probelor ridicate din butoiul metalic, cu fund dublu, s-a descoperit că acolo au fost incinerate cele două fete, iar Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si