Nicoleta și soțul ei s-au stins din viață în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui accident rutier care s-a produs pe DN 64, în afara localității Orlești, în județul Vâlcea.

Nicoleta avea 52 de ani, iar soțul ei, Gheorghe, 56 de ani. Amândoi au pierit pe loc în urma impactului, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un autoturism care a intrat pe contrasens, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 37 de ani.

Citește și: VIDEO Ea este tânăra de 18 ani, ucisă în timp ce-și proteja frații mai mici. Criminalul, un adolescent cunoscut pentru probleme psihice, a înspăimântat localnicii: "De data asta nu mai scapi"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Poziția corectă a mâinii la măsurarea tensiunii. Ce să nu faci cu 30 de minute înainte- antena3.ro

Citeste si: O femeie din Mureș a fost decapitată de un camion în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni- wowbiz.ro

accident valcea, nicoleta, asistenta, spital slatina

Nicoleta era asistentă și lucra la Spitalul Slatina din 1997 

Nicoleta era asistentă medicală de peste 27 de ani. Lucra la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde era îndrăgită. Toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o sunt acum în stare de șoc. Colegilor ei nu le vine să creadă că Nicoleta și soțul ei au dispărut atât de brusc. 

„Din echipa noastră, în dimineața zilei de 10 octombrie, a plecat fulgerător, în urma unui tragic accident rutier Aurelia Nicoleta Ștefan, asistent medical BFT în cadrul Compartimentului Recuperare Neuromotorie Copii.

A venit în Spitalul Județean de Urgență Slatina în anul 1997, a crezut în scopul nobil al binelui făcut pentru copiii aflați în suferință. Drumul vieții curmat brusc, odată cu cel al soțului ei, arată o cale a suferinței produsă de un destin nemilos.

Suntem alături de cei rămași acasă, acolo unde Aurelia nu va mai veni niciodată”, au scris colegii Nicoletei pe pagina de Facebook a spitalului.

Citește și: Tânăra de 19 ani din Academia Militară a fost găsită fără viață în camera de cămin. Motivul șocant al morții sale, dezvăluit de medicii legiști

accident valcea, nicoleta, asistenta, spital slatina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si