Amalia, fata de 18 ani care a dispărut din fața blocului, a fost găsită pe o bancă, într-un parc din Călugăreni, județul Giurgiu. Adolescenta nu își amintea cum a ajuns în acel loc, era aproape inconștientă. În același timp, mama ei a dat declarații la Poliție.

Mama adolescentei este convinsă că fiica ei nu a plecat de bună voie, ci a fost răpită de cineva.

Femeia este convinsă că răpitorul sau răpitorii au lăsat-o să plece pe Amalia pentru că s-au speriat de amploarea cazului.

Citește și: O tânără de 18 ani din Bacău, ucisă în propria casă de un vecin! Individul i-a cerut un foc, după care a scos un cuțit și a înjunghiat-o în gât

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Poziția corectă a mâinii la măsurarea tensiunii. Ce să nu faci cu 30 de minute înainte- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro

fata disparuta, bucuresti, cautari, rapita

Mama Amaliei va merge cu adolescenta la medic

Mama Amaliei a așteptat cu sufletul la gură să afle vești despre fiica ei, mai ales că era convinsă că Amalia nu ar fi plecat pur și simplu de acasă fără să o anunțe. 

„Îmi spunea tot. Și când pleca de acasă, îmi spunea mereu unde se duce.(...) A vrut s-o trimită pe cea mică la magazin, dar nu ar fi putut să cumpere energizant pentru că este minoră. De aceea, Amalia s-a îmbrăcat și s-a dus ea. Ea nici nu voia să iasă afară, pentru că învață pentru școala de șoferi. A plecat îmbrăcată ca de casă. Nu și-a luat decât portofelul, în care avea buletinul și cu 10-15 lei, mai mult nu avea.
A plecat fără telefon, fără chei, fără nimic. A zis că vine repede. Magazinul este vizavi de blocul nostru. Ea la magazin nu a ajuns. Două vecine care stăteau pe bancă au văzut-o că s-a dus în stradă. De acolo s-a terminat firul. Toată noaptea am umblat prin tot Bucureștiul, nu mi-am găsit copilul pe nicăieri. Are pe corp două tatuaje, o foarfecă și un pieptăn, ea fiind hairstylist”
, a povestit mama fetei, scrie Cancan.

Femeia spune că Amalia a fost urmărită de mai multe ori și crede că de această dată cineva a răpit-o. Până să afle unde este fiica ei, femeia s-a așteptat la ce e mai rău. 

„Ea a fost urmărită de mult și ori acum a putut să o ia, ori cineva a văzut-o întâmplător. Am un simț foarte dezvoltat și eu, ca mamă, bănuiesc că ori este răpită și ținută undeva, sechestrată, ori a fost violată și omorâtă. Copilul meu nu dispărea pur și simplu. Sunt într-o stare de disperare, nu știu pe la ce spitale să mai sun. O fi bătută, aruncată, lovită, nu știu. Nu știu unde să mă duc. Dacă lucrez în sistemul medical, vă dați seama ce văd. Vin fete violate, maltratate, mă gândesc că și copilul meu poate să fie la fel”, a mai spus femeia.

Citeste si: Veste bună pentru mamele din România! Cu cât se modifică alocațiile de la 1 ianuarie 2025- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Angela Similea, prezență rafinată la spectacolul dedicat lui Dan Spătaru. Mirabela Dauer nu și-a putut stăpâni lacrimile: "A fost prietenul meu de suflet, omul cel mai bun din viața mea"- radioimpuls.ro

Citeste si: Cele mai frumoase fotografii de natură sălbatică în 2024. Ce reprezintă imaginea câștigătoare și unde a fost realizată- antena3.ro

Citește și: S-a aflat cine este românul în vârstă de 49 de ani, împușcat de polițiștii de frontieră din Bulgaria! Bărbatul a fost transferat la Spitalul Universitar din Capitală. Ce spun medicii despre starea lui?

fata disparuta, bucuresti, cautari, rapita


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si