De-a lungul anilor, el a devenit o figură cunoscută nu doar pentru activitatea sa jurnalistică, ci și ca profesor de jurnalism, trainer de comunicare și realizator de emisiuni radio. În plus, este inițiatorul proiectului "Cu bicicleta la mare", prin care promovează mișcarea și un stil de viață activ.

Pe parcursul interviului, Lucian Mîndruță va oferi răspunsuri memorabile la întrebări incisive, abordând subiecte sensibile.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: 18 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale după o piesă de operă cu sex live și sânge- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro

“Sunteți un jurnalist bun?”, “V-ati înjurat vreodată șeful?”, “Cât timp ați trăit din fotografiile făcute la înmormântări?”, “Cum v-ati convins soția să ierte o <infidelitate publica>?” “Cât v-a costat gura dvs. mare ?”, sunt doar cateva dintre intrebarile adresate invitatului.

Interviul promite să fie unul revelator, Lucian Mîndruță fiind cunoscut pentru sinceritatea sa dezarmantă și stilul nonconformist.

Acesta va dezvălui detalii despre momentele importante din viața sa profesională și personală. Vă invităm să urmăriți un dialog captivant, marcat de răspunsuri curajoase și uneori incomode, la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, în aceasta duminică, la 23:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si