Un bărbat de 47 de ani a ajuns ieri după gratii, fiind cercetat săvârsirea infracțiunii de „loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”, după ce un alt bărbat, de 61 de ani din Zărnești, a murit pe 4 octombrie. 

Citește și: Cine este tânăra de 24 de ani ucisă de concubinul ei, în municipiul Roman. Criminalul a amenințat că se sinucide, dar a fost încătușat de polițiști

Victima şi agresorul lucrau la o firmă de pază, iar când agresorul i-a cerut şefului să schimbe turele, iar acesta din urmă a refuzat.

Potrivit poliției din Brașov, agresorul s-a enervat şi l-a lovit cu pumnii, picioarele şi cu o bâtă. Atacatorul a fost arestat preventiv sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Care este, de fapt, diferența dintre zahărul din trestie și zahărul din sfeclă de zahăr. Care este mai sănătos- antena3.ro

Citeste si: Firma românească unde un simplu șofer are un salariu mai mare decât un prefect face angajări. Ce meserii se caută- wowbiz.ro

”Cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale Braşov, care, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, au efectuat verificări şi cercetări în cauză, fiind identificat un bărbat, de 47 de ani, bănuit că, în urma unui conflict, ar fi agresat victima, aplicându-i mai multe lovituri, folosindu-se de un obiect contondent, care ar fi condus la decesul bărbatului”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Braşov.

Scenele violente au avut loc la locuința victimei

Potrivit procurorului Adrian Radu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, ancheta arată că victima şi agresorul erau colegi de serviciu, victima fiind şeful de tură al agresorului care lucra ca paznic la o firma din Râşnov.

Primele verificări arată că în 28 septembrie, în jurul orei 17, agresorul a mers la domiciliul victimei pentru a-i cere să facă un schimb de tură sau o zi liberă, iar victima a refuzat. 

”Atunci agresorul l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele şi e posibil şi cu o bâtă, în zona abdomen, coaste, torace. Victima a sesizat agresiunea la Poliţia Zărneşti abia în data de 30 septembrie, când a mers şi la Spitalul Judeţean să obţină un certificat medico-legal, împrejurare în care ar fi fost supus şi unui CT cu substanţă de contrast, dar nu s-ar fi observat leziuni interne”, a declarat procurorul.

Șefului i s-a făcut rău după câteva zile de la bătaie

Ulterior victima a mers la domiciliu şi în noaptea de 3/4 octombrie i s-ar fi făcut rău, iar soţia lui ar fi chemat salvarea. Victima a decedat la spital în 4 octombrie.

Citeste si: Anunț important pentru femei! Cum își pot recupera pensia de văduvă- kfetele.ro

Citeste si: Erika Isac, criticată aspru pentru scenele abuzive prezentate în videoclipul piesei BOO HOO: "Militează împotriva violenței asupra femeilor, dar videoclipurile ei sunt pline de violență și imagini vulgare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piciorul unui alpinist dispărut acum 100 de ani a fost găsit pe Everest. Povestea misterioasă a unei expediții cu final tragic- antena3.ro

Cazul a fost inițial în atenţia Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărneşti, iar ulterior cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, încadrarea juridică fiind schimbată din ucidere din culpă în lovituri cauzatoare de moarte, în condiţiile în care raportul medico-legal care a relevat atât urmările imediate şi specifice unei agresiuni, cât şi problemele medicale ale victimei (ar fi suferit de un anevrism).

Legiştii au stabilit că decesul s-a produs din cauza unei leziuni fine pe aortă care nu a fost relevată de CT şi că între agresiune şi deces există raport de cauzalitate. Agresorul a fost reţinut şi ulterior arestat, potrivit News.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si