Să îți găsești jumătatea nu e lucru ușor și tocmai de aceea indragita prezentatoare îşi doreste să fie alături de toți tinerii care pășesc în platoul emisiunii, înca de la momentul în care aceştia îsi manifesta dorinţa de a fi în acest show. Andreea Mantea le va fi tuturor concurenţilor un ghid prețios și empatic în drumul lor, plin de provocări, spre aflarea sufletului pereche.

" Cred că într-o lume plină de jumătăți <imperfecte>, sigur e una perfectă pentru tine! Hai să o căutăm împreună şi în viitorul sezon <Casa iubirii>!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Povestea româncei ajunse șofer de autobuz în Londra: ”Înainte am lucrat într-o brutărie”. Cât câștigă anual- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

Curajul și dorința ta cea mai puternică vor fi răsplătite mai bine ca oricând, pentru că marele premiu va fi şi mai consistent: 100.000 de lei va fi miza viitorului sezon!", anunță Andreea Mantea, prezentatoarea "Casa iubirii".

Caravana "Casa iubirii" va pleca, aşadar, în căutare de noi concurenţi pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii şi se va desfășura în perioada 18 octombrie – 10 decembrie, dupa cum urmeaza: Cluj- Napoca (desfăşurare in zilele 18, 19 octombrie), Iași( 25, 26 octombrie

), Constanța( 1, 2 noiembrie), Brașov( 8, 9 noiembrie), Sibiu( 15, 16 noiembrie), Timișoara( 22, 23 noiembrie), Craiova( 29, 30 noiembrie), încheindu-se la București( perioada 6-10 decembrie).

Tot cei care își doresc să pășească în luminile reflectoarelor, în „Casa Iubirii”, sunt așteptați la întâlnirea cu Andreea Mantea, prezentatoarea reality-show-ului, și reprezentanți ai producției care, încă de la lansare, a

cunoscut un succes uriaș. Emisiunea "Casa iubirii" plasează zilnic Kanal D pe primul loc în audiențe, reconfirmând apetența milioanelor de telespectatori pentru spectacolul televizat al iubirii și al trăirilor autentice.

Cu mai multe detalii despre caravană vom reveni în perioada următoare prin comunicatele de presă și informațiile oferite pe proprietățile oficiale ale Dogan Media International. Emisiunea „Casa iubirii”, aflată acum la cel de-al treilea sezon, poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până vineri, de la orele 10:00 şi 16:30, şi sâmbăta si duminica, de la 16:00 şi 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si