Ca în fiecare an, numeroase magazine din România anunță promoții semnificative cu ocazia Black Friday 2024.

Magazinele care participă la Black Friday 2024

Iată o listă a principalilor retaileri care vor lua parte la Black Friday și ce produse poți găsi la reducere:

eMAG

eMAG este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de retail din România și liderul Black Friday în țară.

Anul 2024 nu face excepție, iar eMAG pregătește reduceri consistente la electronice, electrocasnice, articole de modă, produse pentru casă și multe altele. De asemenea, clienții eMAG se pot aștepta la oferte exclusive și la reduceri la o selecție vastă de produse.

Altex

Un alt mare retailer care participă la Black Friday 2024 este Altex. Specializat în electronice și electrocasnice, Altex oferă reduceri considerabile la televizoare, laptopuri, telefoane și electrocasnice mari. Altex este cunoscut pentru ofertele sale competitive și, de multe ori, își prelungește campaniile de reduceri cu câteva zile suplimentare.

Flanco

Flanco este un alt magazin cu reduceri de top la produse electronice și electrocasnice. Pe lângă acestea, poți găsi și oferte la produse IT, gaming, articole de fitness și multe altele. Flanco promite și în 2024 discounturi considerabile în magazinele sale fizice și online.

Reduceri Black Friday 2024

Reduceri Black Friday 2024

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Cinci motive să alegi un curier rapid pentru livrarea produselor cumpărate de Black Friday 2024

Fashion Days

Pentru cei interesați de modă și accesorii, Fashion Days este magazinul perfect pentru Black Friday. Acesta oferă reduceri la o gamă variată de branduri de top, de la îmbrăcăminte și încălțăminte, până la accesorii de lux și articole de frumusețe.

Elefant.ro

Elefant.ro va avea reduceri mari la cărți, parfumuri, articole de modă și accesorii. Acest magazin online este renumit pentru ofertele sale la produse de lifestyle și îți poate oferi ocazia de a achiziționa cadouri la prețuri reduse.

Lensa

Lensa, magazinul specializat în optică, va oferi reduceri la o gamă variată de ochelari de vedere, ochelari de soare și lentile de contact. Black Friday 2024 este ocazia perfectă pentru a investi în sănătatea ochilor cu oferte semnificative la produse de calitate.

F64

Cei pasionați de fotografie pot aștepta oferte considerabile la F64, magazinul lider în România pentru echipamente foto-video. De Black Friday 2024, vei găsi reduceri la camere foto, obiective, drone și alte accesorii necesare pentru fotografi amatori și profesioniști.

Alte magazine care oferă reduceri de Black Friday 2024: Answear, Notinp, Sinsay, Teilor, Libris, About You, Litera, Cupio, Ecco, Miniprix, Douglas, Decathlon, F64, Dr. Max, Cărturești, TEMU, Otter, Vidaxl, Sport Vision, Mat Haus, EvoMAG, Hervis, Avon, Meli Melo, Chicco, Hepl Net, Dormeo, Lensa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Povestea româncei ajunse șofer de autobuz în Londra: ”Înainte am lucrat într-o brutărie”. Cât câștigă anual- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

Lista completă se găsești pe blackfriday.ro/magazine

Reduceri Black Friday 2024

Reduceri Black Friday 2024

[Sursa foto: PixaBay]

Cum s-a desfășurat Vinerea Neagră în România în ultimii ani

Black Friday a devenit un eveniment emblematic pentru România începând cu 2011, când a fost introdus de eMAG. De atunci, conceptul de Vinerea Neagră a crescut exponențial, fiind adoptat de un număr tot mai mare de retaileri și acoperind o gamă din ce în ce mai diversificată de produse.

Citește și: Românii deja se pregătesc de Crăciun, au început să cumpere brazi artificiali 

Citeste si: Pensiile se vor recalcula după adăugarea noilor venituri! Cine va beneficia de această creștere?- kfetele.ro

Citeste si: Misterul dispariției copiilor milionarului din Hunedoara! Un mesaj video ridică noi semne de întrebare- radioimpuls.ro

Citeste si: Ținutele purtate de „îngerii” de la Victoria's Secret Fashion Show 2024. Adriana Lima, apariție spectaculoasă după 6 ani de pauză- antena3.ro

În ultimii ani, reducerile oferite de Black Friday au variat între 20% și 80%, în funcție de categorie și de retailer. Cele mai mari reduceri sunt de obicei la electronice, electrocasnice și produse IT, dar categoriile de modă, decorațiuni pentru casă și jucării câștigă teren. De asemenea, multe magazine au extins perioada de reduceri, lansând promoții până la sfârșitul lunii noiembrie. 

De-a lungul timpului, provocările legate de logistică și livrare în timpul Black Friday au fost optimizate, retailerii colaborând cu servicii de curierat pentru a livra comenzile într-un timp mai scurt. În 2024, se așteaptă ca procesele să fie și mai eficiente, permițând cumpărătorilor să primească produsele comandate în termen de câteva zile de la plasarea comenzilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si