Oficialii ruși spun că bărbatul, numit de presa rusă Mihail Pichugin, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit de echipajul unei bărci de pescuit la aproape 1.000 km îndepărtare față de locul de unde dispăruse la începutul lunii august.

Cadavrele fratelui și ale nepotului său în vârstă de 15 ani au fost găsite în barcă, potrivit BBC News.

Soția lui Pichugin a spus că cei trei au plecat pe mare pentru a observa balenele și au luat provizii pentru două săptămâni.

Ea a spus agenției de presă de stat ruse Ria Novosti că greutatea soțului ei ar fi putut fi un factor de supraviețuire- el avea 100 de kg când a plecat în călătorie, iar rapoartele spun că doar jumătate din aceasta când a fost salvat 67 de zile mai târziu.

"Nu știm încă nimic. Știm doar că este în viață... E o minune!" a spus ea agenției ruse.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este românca de la show-ul Victoria's Secret, care a defilat alături de Adriana Lima și surorile Hadid- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

Femeia a mai spus că fiica lor ar fi trebuit să plece în călătoria nefastă, dar ea hotărâse să se întoarcă acasă.

O căutare cu elicopterul nu a găsit nicio urmă a bărcii celor trei după ce a fost raportată dispariția lor, potrivit Ria Novosti.

Barca a fost descoperită luni în timp ce plutea pe lângă o barcă de pescuit în Marea Ochotsk, în largul peninsulei Kamceatka, care se află în estul îndepărtat al Rusiei.

În ceea ce privește modul în care a reușit să supraviețuiască atât de mult timp în Marea Ohotsk- cea mai rece din Asia de Est- un reprezentant din filiala din estul îndepărtat a sindicatului navigatorilor ruși a spus că s-a salvat prinzând pește și colectând apa de ploaie.

Mihail Pichugin se recuperează acum la spital, unde medicii descriu că se află într-o stare „mai mult sau mai puțin stabilă”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si