Pe 18 octombrie, creștinii ortodocși îl prăznuiesc pe Sfântul Apostol și Evanghelist Luca, o zi de sărbătoare pentru toți cei care poartă acest nume.

Este un prilej minunat de a transmite urări de sănătate, bucurie și succes celor dragi care își sărbătoresc onomastica. Dacă ai un prieten sau o persoană dragă pe nume Luca, iată câteva sugestii de urări și mesaje pe care le poți trimite pentru a-i face ziua mai specială.

Urări pentru sărbătoriți de Sfântul Luca

În această zi de sărbătoare, este o ocazie frumoasă să le adresezi celor care poartă numele Sfântului Luca urări de bine. Iată câteva idei de urări simple și sincere pe care le poți folosi:

„La mulți ani de Sfântul Luca! Să ai parte de o zi plină de bucurii, sănătate și momente fericite alături de cei dragi!”

„Fie ca Sfântul Luca să te ocrotească și să-ți aducă liniște sufletească, sănătate și tot binele din lume. La mulți ani!”

„De ziua ta, îți doresc ca toate dorințele să ți se împlinească, iar viața să-ți fie mereu plină de lumină și iubire. La mulți ani, Luca!”

„La mulți ani cu sănătate și fericire! Fie ca această zi de sărbătoare să-ți aducă împliniri pe toate planurile.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Citeste si: „Degeaba luăm suplimente”. Combinația de vitamine recomandată de Mihaela Bilic. Ce nu trebuie să lipsească din dieta de sezon- wowbiz.ro

„Cu ocazia zilei tale de nume, îți doresc să ai parte de tot ce e mai bun în viață. La mulți ani de Sfântul Luca!”

Citește și: Sfântul Dumitru 2024: Pe ce dată se sărbătorește în calendarul ortodox și ce este bine să faci în această zi?

Cele mai frumoase imagini și felicitări de La Mulți Ani

Mai jos găsește o serie de imagini și felicitări de La Mulți Ani de Sfântul Luca:

Imagini și felicitări de La Mulți Ani

Imagini și felicitări de La Mulți Ani

[Sursa foto: PixaBay]

Cele mai frumoase imagini și felicitări de La Mulți Ani

Cele mai frumoase imagini și felicitări de La Mulți Ani

[Sursa foto: PixaBay]

Mesaje creștine de Sfântul Luca

Pentru cei care își doresc să transmită un mesaj mai profund, inspirat de credință, iată câteva sugestii de mesaje creștine, care aduc în prim-plan binecuvântarea și ocrotirea Sfântului Luca:

„Sfântul Luca, protectorul celor care îi poartă numele, să te călăuzească mereu pe calea credinței și să îți dăruiască sănătate, pace și iubire. La mulți ani binecuvântați!”

„La mulți ani de Sfântul Luca! Fie ca binecuvântarea divină să te însoțească la fiecare pas, iar viața ta să fie plină de har și binecuvântări.”

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Donald Trump l-a făcut „gunoi uman” pe Sebastian Stan. Actorul român a răbufnit: „M-am săturat”- antena3.ro

„În această zi sfântă, îți doresc ca Sfântul Luca să te ocrotească și să te ajute să depășești toate obstacolele vieții. La mulți ani și Dumnezeu să te binecuvânteze!”

Citește și: Sâmbăta Morților sau Moșii de Toamnă în 2024: Ce se dă de pomană în această zi?

„Cu ocazia prăznuirii Sfântului Luca, îți doresc să ai parte de bucurie, credință și speranță în fiecare zi a vieții tale. La mulți ani!”

„Fie ca Sfântul Luca să-ți aducă liniște sufletească și să te lumineze pe calea vieții, îndrumându-te mereu spre bine și adevăr. La mulți ani de ziua numelui!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si