În timpul discuției de pe canapea cu Virginia, Kiprianos a răbufnit. Concurentul nu a mai suportat glumele pe care le făceau Gagea cu Moldo și a reacționat într-un mod care i-a șocat pe toți. S-a ridicat de pe canapea, deranjat și spus mai multe lucruri, fără perdea.

Kiprianos și-a ieșit din minți în timpul discuției cu Virginia

Kiprianos discută cu Virginia, pe canapea, pe conexiune, dar totul ia o întorsătură neașteptată.

Concurentul nu este lăsat să vorbească din cauza intervențiilor lui Gagea, iar când Moldo încearcă să îi zică ceva, răbufnește. Înainte de a reacționa, Kiprianos descoperă că Virginiei îi place de el.

Virginia: Îmi place cum arată Kiprianos. Și din ce l-am cunoscut până acum e ok și la caracter.

Kiprianos: Mulțumesc, Virginia!

Gagea: Deci smash, Virginia?

Virginia: Gagea, pune-ți mâinile la urechi. Gata, smash!

Bianca: Kiprianos, te deranjează uneori intervențiile astea ale lui Gagea?

Kiprianos: Uneori sunt enervante, da.

Bianca: Ți se par multe și enervante în condițiile în care Virginia a spus clar că nu e interesată de el?

Kiprianos: Bă, frate, nu vă mai băgați așa! 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Citeste si: „Degeaba luăm suplimente”. Combinația de vitamine recomandată de Mihaela Bilic. Ce nu trebuie să lipsească din dieta de sezon- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO "Ai văzut ce înseamnă o femeie?" Robi și-ar dori o iubită ca Bianca Giurcă?! I-a spus-o Teodorei direct în față

Gagea și Moldo

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Între timp, Kiprianos încerca să îi răspundă Biancăi, dar Gagea continua să intervină și să facă glume, râzând cu Moldo.

Nu doar Bianca a observat că Kiprianos este deranjat, ci și Antoni.

Antoni: Am observat acum. Voia Kiprianos să vorbească și la un moment dat, Moldo să îl întrerupă, chit că era subiectul lui. La un moment dat, Moldo i-a zis: Stai să zic și eu ceva.

Moldo: Voiam să zic în avantajul lui oricum.

Kiprianos: Păi vorbesc eu, frate. Vorbesc eu oricum!

Robi: El nu apucă să vorbească cu Virginia că tot se bagă încă cineva, încă cineva...

Antoni: Hai că și tu te-ai băgat, Robi. Și Gagea, și Moldo.

Bianca și-a reluat întrebarea pentru a aflat ce părere are, de fapt, Kiprianos.

Bianca: Kiprianos, ce părere ai despre intervențiile lui Gagea? Spune! Noi pe tine te ascultăm, fetele de aici din casă.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Donald Trump l-a făcut „gunoi uman” pe Sebastian Stan. Actorul român a răbufnit: „M-am săturat”- antena3.ro

Kiprianos: Mi se par amuzante, dar uneori mi se par prea mult(...) Totul trebuie cu o limită(...) Eu știu cine sunt, dacă e să fiu într-o cunoaștere, într-o relație cu Virginia, o să fie, o să se întâmple. Nu mă interesează ce zice fiecare, doar că vreau să vorbesc și eu, să o cunosc pe fata asta. Lăsa-ți-mă să o cunosc!(...) Nu de Gagea, neapărat. Uneori trebuie o limită la fiecare! Știe cine, ce și cum. Nu trebuie să zic eu. Când e vorba de mine, vorbesc eu și punct.

După ce Kiprianos a terminat de explicat ce și cum se simte și cum vede situația, Gagea s-a întors către el pentru a îi explica de ce face asta. Între timp a intervenit și Moldo, iar Kiprianos nu a mai rezistat, s-a enervat și s-a ridicat de pe canapea.

Kiprianos: De atâtea zile... Nu, frate. Lasă-mă pe mine să vorbesc!

Kiprianos

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Patrick i-a explicat că și el a suferit din cauza intervențiilor lui Gagea, dar Moldo ar avea intenții bune. Cu toate acestea, Kiprianos nu este de acord, mai ales că el nu intervine în discuțiile altora.

Citește și: VIDEO Șoc în ”Casa Iubirii”, după ce Patrick și Virginia au fost împreună în camera roșie: „Stăm la vrăjeală”. Reacția Biancăi a stârnit noi controverse


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si