Ce spune prognoza ANM pentru București

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză specială pentru Capitală, valabilă până duminică, 20 octombrie, ora 9.00.

Citește și: De când se încălzește vremea. Meteorologii de la ANM anunță temperaturi peste medie în luna noiembrie

Vremea va fi rece în București pentru această dată, spun meteorologii de la ANM. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime vor fi de 12...15 grade, iar cele minime de 2...3 grade, mai scăzute în zona preorășenească până în jurul valorii de 0 grade.

În dimineața zilei de vineri, 18 octombrie, la stația meteo Băneasa s-au înregistrat minus 1 grad Celsius, iar temperatura resimțită a fost de minus 2 grade, din cauza vântului rece.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un român gelos din Italia a vrut să-și arunce de la etaj soția, dar a fost oprit de fiica lor. Scenele la care a asistat adolescenta- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Temperatura resimțită, vineri la ora 7.00

Temperatura resimțită, vineri la ora 7.00

Cele mai mici temperaturi au fost înregistrate vineri dimineața la Miercurea Ciuc și Întorsura Buzăului, minus 6, respectiv minus 5 grade.

Din cauza vântului puternic, temperatura resimțită a ajuns chiar la minus 7, minus 8 grade Celsius.

Cel mai frig, la Miercurea Ciuc

Staţia meteo Miercurea-Ciuc a înregistrat, vineri dimineaţa, o minimă de minus 7,6 grade Celsius, cea mai scăzută temperatură consemnată la nivel naţional.

Meteorologul previzionist de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania-Sud Sibiu, Ovidiu Câmpean, a declarat, pentru Agerpres, că această valoare a fost înregistrată între orele 06,00 şi 07,00 şi a fost determinată de o masă de aer rece şi un regim anticiclonic, condiţii normale pentru această perioadă.

La Topliţa au fost minus 5,3 grade Celsius, la Joseni s-au înregistrat minus 4,9 grade, în vreme ce la Odorheiu Secuiesc s-a consemnat o valoare de minus 1,8 grade Celsius.

Meteorologul ANM a precizat că, în zilele următoare, vremea rămâne rece dimineaţa şi frumoasă ca aspect în cursul zilei, fără să se înregistreze precipitaţii, iar apoi va încălzi treptat, dar dimineţile vor fi tot răcoroase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si