Ash Perrow a povestit că s-a simțit „infinit” în timpul experienței avute în apropierea morții. Bărbatul a dezvăluit cele mai mari lecții de viață pe care le-a învățat în urma experienței sale.

Citește și: "Am fost declarat mort timp de 25 de minute după ce am stat la soare”. Un student de 20 de ani a trecut printr-o experiență-limită după o zi de plajă

Bărbatul a crezut că va muri, dar experiența-limită i-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții, potrivit Lad Bible.

Ash Perrow a povestit că a intrat în spital pentru o operație la spate, însă chirurgul a atins din greșeală o venă și hemoragia a declanșat alerta la ATI.

Cusându-l după operație și trimițându-l înapoi în secție, medicul nu a rezolvat problema. Ash a simțit multă durere în timpul nopții, iar până dimineața, unul dintre picioarele lui s-a umflat până la „cel puțin dublu față de dimensiunea normală”.

Principala lecție cu care Ash Perrow a rămas după moartea clinică

La un moment dat, când a încercat să se ridice de pe patul de spital, s-a prăbușit în câteva secunde și nu mai respira.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

În tot acest timp, când medicii au intrat în alertă maximă și au crezut că-l pierd, Perrow a fost treaz și conștient, gândindu-se „Voi fi bine”.

La un moment dat, a auzit echipa de urgență luându-i tensiunea arterială și s-a gândit „Eu mor, asta înseamnă să mori”.

„Experiența mea a fost ciudată, devenisem ondulatoriu, simțeam că mă îndreptam ca niște ondulații în toate direcțiile”, a spus el într-un videoclip pe YouTube.

„A fost infinit, am fost infinit și am continuat să merg și să merg și să merg și mă gândeam „wow, asta este moartea”.

Aspectul cel mai important cu care a rămas după minutele de moarte clinică a fost acela că nu și-a pierdut nicio clipă identitatea.

„Am spus: încă sunt eu, am avut acest sentiment al unei esențe a mea, care a fost foarte curios pentru că mereu am crezut că voi muri și că voi deveni un fel de Buddha iluminat sau ceva de genul acesta”, a povestit el.

În schimb, Ash se simțea foarte mult el însuși, nu o ființă impersonală ceea ce l-a determinat să transmită mai departe această lecție: „chiar și atunci când murim, suntem tot noi înșine”.

View this post on Instagram

A post shared by Ash Perrow (@ashperrow)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si