Un român a fost în centrul unui incident șocat în provincia Vicenza din Italia. Bărbatul în vârstă de 39 de ani a încercat să-și ucidă soția, iar la tentativă de crimă a asistat chiar fiica adolescentă a cuplului, care are 15 ani.

Cei doi soți erau în mijlocul unui scandal când bărbatul a împins-o pe femeie pe balcon, după care a prins-o cu ambele mâini de gât și a încercat să o împingă peste balustradă.

Citește și: Ea este Alexandra, una dintre fetele care au pierit în accidentul de la Agigea. Rudele celor două tinere au ajuns la morgă: „Aveau toată viața înainte”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

sotie agresata, tentativa crima, fiica, carabinieri

Femeia s-a luptat din toate puterile și i-a rezistat bărbatului care voia cu orice preț să o omoare

Femeia s-a luptat din toate puterile. S-a prins cu mâinile de balustradă, după care s-a ghemuit la podeaua balconului, în timp ce soțul ei o strangula și încerca să o arunce de la etaj. Victima a țipat din toate puterile, iar strigătele i-au fost auzite chiar de fiica celor doi soți, care dormea.

Adolescenta a fost trezită de țipete și a intervenit. Fata a încercat să îl facă pe bărbat să se răzgândească, iar individul și-a lăsat soția în pace după ce a văzut că fata în vârstă de 15 ani era prezentă la toată scena.

După ce aproape și-a băgat soția în pământ și și-a traumatizat îngrozitor propria fiică, individul a plecat de acasă. Nu a durat mult până când s-a întors la locuință, iar atunci a fost luat în primire de către carabinieri.

Bărbatul, care era într-o stare avansată de ebrietate, a fost arestat și a ajuns în spatele gratiilor, notează ANSA. Pe de altă parte, femeia pe care a încercat să o ucidă a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

Citește și: Noi detalii în cazul morții soților din Brașov! Bărbatul și-ar fi omorât soția cu mai multe lovituri de cuțit, apoi s-a sinucis. Care este, de fapt, motivul crimei urmate de sinucidere

sotie agresata, tentativa crima, fiica, carabinieri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si