Scene revoltătoare au fost surprinse într-o grădiniță din Brăila. În timpul orelor de curs, una dintre educatoare s- a enervat din cauza unui copil care plângea și l- a lovit. Imaginile au ajuns și la poliție, iar oamenii legii au mers astăzi la grădiniță. Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoțional, a

transmis Cristian Sabbagh.

Comportamentul șocant al educatoarei a fost surprins de o studentă în practică care filma unul dintre jocurile copiilor. Lângă Aneta Tutoveanu, educatoare ieșită la pensie, dar care încă lucrează în sistem, era așezată o fetiță care a început să plângă. Femeia și a ieșit din minți, iar la un moment dat, a lovit- o pe micuța care nu are nici măcar doi ani împliniți.

După agresiune, studenta care a filmat totul ar fi fost obligată să șteargă imaginile. Tânăra nu s- a conformat, iar clipul video a ajuns atât la conducerea grădiniței, cât și la părinții copiilor și poliție.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Incredibil, mă emoționez și am două nepoate, dar să se întâmple așa ceva.... inadmisibil, un biett copil. E de neiertat, mai bine ar sta acasă și ar lăsa locul unei femei care s- ar ocupa cum trebuie, a spus un bunic.

Strigător la cer, am nervii la trei sute optzeci de grade încă de seară. Mă gândesc că în continuu și nu-mi trece.

Sigur n- a fost singura fetiță care a fost lovită, a spus un părinte.

Când să- mi duc copilul în clasă, copilul s-a întors sprea mine și început să mai am brațe și să scâncească că nu voia să intre, după care a început să trântească pe jos tot așa că nu voia să intre și abia acum îmi dau seama de ce nu voia ea să intre pentru că era persoana aia în fața ei, o vedea și era frică de ea, a spus un alt părinte.

După ce imaginile au ajuns în spațiul public, educatoare a a demisionat de la grădiniță. Asta nu o va salva de o anchetă disciplinară, dar și de una penală.

Polițiștii efectuează verificări pentru lămurirea situației de fapt, fiind continuate cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, au transmis autoritățile.

Copilă agresată va avea parte de consiliere psihologică pentru a depăși acest incident traumatizant. Același lucru se va întâmpla și cu colegii de grupă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si