View this post on Instagram

A post shared by Casa Iubirii (@casaiubirii.kanaldromania)

Gagea și Alexandra au hotărât deja de ceva timp să o ia pe drumuri separate. Chiar dacă au ajuns la concluzia că nu pot să formeze un cuplu, amintirile nu îl lasă deloc în pace pe Gagea.

Copleșit de emoții și gânduri, tânărul a mărturisit în fața Andreei Mantea, a Alexandrei și a celorlalți concurenți că avea planuri foarte serioase cu bruneta.

Citește și: VIDEO "Ai văzut ce înseamnă o femeie?" Robi și-ar dori o iubită ca Bianca Giurcă?! I-a spus-o Teodorei direct în față

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Povestea soților care au dat lovitura cu o afacere cu plante exotice în România. Florida și Mihai cresc măslini și palmieri, la Homorog- antena3.ro

Citeste si: Criminalist la serviciu, consumator și traficant de droguri în timpul liber. Metoda prin care un polițist își fenta colegii- wowbiz.ro

gagea casa iubirii, alexandra casa iubirii

Concurentul de la „Casa Iubirii”, care își dorește familie și copii, spera să aibă parte de aceste lucruri alături de Alexandra.

Gagea: „Când îmi amintesc de momentele frumoase am o stare de liniște, dar în același timp am și o părere de rău că nu am putut să fim pe aceeași lungime și să ne înțelegem.

Eu știam ce îmi doresc cu ea și mă mai face, mă mai emoționează lucrul ăsta.”
Andreea Mantea: „Ce-ți doreai?”
Gagea: „O familie.”
Andreea Mantea: „Și singurul impediment a fost faptul că era ea geloasă?”
Gagea: „Nu neapărat că era ea geloasă. Pur și simplu n-am fost pe aceeași lungime de undă.”
Andreea Mantea: „Gagea, dar ai spus că tu vrei să îmbătrânești lângă Alexandra și nu glumeai.”
Gagea: „Am spus, dar nici nu pot să îmbătrânesc lângă ea. Mor înainte de termen.”
Andreea Mantea: „Ați vorbit de căsătorie. Ați vorbit de copii, adică mai rar să auzi așa ceva printre tinerii din ziua de astăzi.”
Gagea: „Vin și dintr-o familie numeroasă și sunt de partea asta, familie, copii, să fiu la locul meu. Am mai spus odată, îmi respect familia pe care o am până ajung să îmi fac propria familie, după propria familie o să fie pe primul loc, după o să fie restul.”

Citește și: VIDEO "Să dansăm în ploaie. Eu am filme de-astea în cap". Antoni nu se mai ferește, a spus clar ce vrea de la Alexandra. Până și ea a rămas uimită

gagea casa iubirii, alexandra casa iubirii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si