De astăzi, 21 octombrie 2024, Învie Tradiția- proiectul național care promovează meșteșugurile românești și menține vii tradițiile strămoșești- te invită să te delectezi cu produse artizanale romanesti la Târgul roadelor de toamnă!

Până pe data de 31 octombrie, pe strada Mihai Eminescu nr. 142 din București, showroom-ul Învie Tradiția își deschide larg porțile pentru toți iubitorii de produse tradiționale românești și delicatese pe care majoritatea dintre noi le cunoaștem încă din copilărie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Vei descoperi aromele toamnei în borcane mici, cu bunătăți pe care le poți savura imediat sau le poți asocia cu preparatele culinare preferate pentru un plus de gust și nostalgie.

Hai să te bucuri de gusturile pe care le îndrăgeai încă din primii ani de viață!

Produsele pe care meșteșugarii români ți le-au pregătit la Târgul roadelor de toamnă sunt ca un bilet pentru o călătorie în timp, către vremuri când mâncarea nu era numai foarte gustoasă, ci și deosebit de sănătoasă.

Dulcețurile de căpșuni, gutui și mure îți vor aminti cu siguranță de clătite și gogoșile bunicilor, iar borcanele de zacuscă, murături sau varză murată te vor îmbia să le devorezi imediat, pe post de gustare sățioasă și plină de vitamine.

Dacă nu ți-ai umplut încă dulapurile și cămara cu merinde pentru iarnă, acum este ocazia să-ți pui rafturile la punct cu cele mai proaspete și savuroase produse tradiționale românești.

Tu și familia ta, la iarnă, vă veți bucura cu siguranță de fiecare borcan ce ascunde în interiorul său un preparat tradițional, fabricat așa cum obișnuiesc românii de generații: din ingrediente de cea mai bună calitate, cu migală, responsabil și, mai presus de toate, cu dragoste.

Micii producători din România merită sprijinul tău!

Te invităm la târg în primul rând pentru că suntem convinși că te vei bucura din plin de bunătățile pe care ți le-au pregătit gospodarii și gospodinele care participă la acest eveniment! Pentru că știm cât de importantă este o alimentație sănătoasă și pentru că suntem conștienți că în ziua de astăzi alimentele de calitate nu mai sunt atât de ușor de găsit ca odinioară.

Dar te mai invităm la acest târg și pentru că ne dorim ca tradițiile românești să dăinuie în timp și generațiile viitoare să se poată bucura de ele la fel cum încă avem noi ocazia acum. Mulți dintre noi nu mai avem timp în ziua de astăzi să stăm în bucătărie pentru a curăța și prepara legume și fructe și de a le transforma în cele mai delicioase conserve pentru iarnă. Dar, în România, uneori în colțuri uitate de lume, există încă meșteșugari care produc bunătăți ca pe vremuri și care merită din plin sprijinul nostru. Chiar și în ziua de astăzi, când provocările și tentațiile epocii moderne sunt atât de multe, ei nu renunță la tradiții și prin intermediul unor proiecte precum Învie Tradiția sau Fabricat în RO- partener vechi și de încredere al acestui proiect național- ei ajung mai aproape de potențialii lor clienți, oameni ca tine, și le oferă șansa de a se bucura de tot ce are mai bun de oferit țara noastră!

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si