Noi evenimente emoționante urmează a se petrece în familia Eren, în această seară, în noul episod din serialul ”Totul pentru famlia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.

Situația dramatică în care au fost implicate Cansu și Aybike îngrijorează întreaga familie, iar Ayten o învinuiește pe cea din urmă ca ea este motivul pentru care fiica ei s-a aflat la un pas de moarte.

Sarp, care este îndrăgostit de Cansu, nădăjduiește că aceasta va trece cu bine peste problemele grave pe care le trăiește, și sprijină familia tinerei pentru a ajuta la însănătoșirea grabnică a acesteia.

Akif este tot mai entuziasmat că urmează să devină din nou tată și nu se dezlipește de Nebahat, căreia îi promite că nu o va mai părăsi niciodată iar Ayten este forțată să ia o nouă decizie cu privire la viața ei, sătulă fiind de problemele apărute între ea și Orhan.  

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Urmează o zi mare la Colegiul Ataman, ziua în care elevii trăiesc emoția absolvirii liceului, însă Ömer va avea parte, din nou, de evenimente care pun pe jar încercata familie Eren dar și pe apropiații acestora.

Nu ratați, în această seară, un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, de la ora 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si