În familia Soysalan tensiunile continuă să se succeadă cu repeziciune. Odată cu externarea lui Ruzgar din spital, întreaga familie intră în alertă. Singura care se bucură de însănătoșirea lui Ruzgar este Çağla, iar frumoasa fată decide, în secret, să se căsătorească cu acesta. Mai mult, familia Soysalan va fi șocată să afle că Çağla este însărcinată, însă nimeni nu bănuiește ce răzbunare înfiorătoare le pregătește Ruzgar membrilor familiei Soysalan, pentru tot ceea ce a pătimit.

Neslihan află, cu stupoare, că tatăl ei a intervenit între ea și Güven, acesta fiind motivul pentru care bărbatul a părăsit-o în tinerețe iar Eșref este cel care a schimbat soarta acestei mari iubiri. Pe de altă parte, Neslihan este disperată atunci când află că starea lui Ece s-a înrăutățit și nu există altă opțiune decât transplantul, pentru ca fiica ei să trăiască.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O tânără a dispărut misterios după o petrecere din Spania. Poliția crede că a fost zdrobită și incinerată din greșeală- antena3.ro

Citeste si: Rolul decisiv pe care l-ar fi avut un frizer în asasinarea lui Ioan Crișan. Detalii noi din atentatul cu bombă din Arad- wowbiz.ro

Eșref este devastat de rezultatul autopsiei, acesta fiind unul la care nu se aștepta, dar Feride este sigură că Șebnem este implicată în moartea lui Caner.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod plin de dramatism și emoții puternice, din serialul ”Inimă rebelă”, difuzat la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si