Planul Roşu de Intervenţie a fost activat la ora 22.40, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz care transporta persoane.

Citește și: El este Ionuț, vasluianul care a plecat în Spania pentru o viață mai bună, dar a murit în condiții foarte suspecte. Bărbatul muncea pentru fiica sa, de doar 9 ani

Şoferul autoturismului a murit, un tânăr de doar 17 ani, iar alte 21 de persoane au ajuns la spitalele din Deva, Orăştie şi Hunedoara. 

UPDATE. A decedat și un bărbat de 45 de ani

Potrivit ultimului bilanţ al autorităţilor, în urma accidentului, în care au fost implicate un autocar şi un autoturism, a rezultat decesul şoferului maşinii, un tânăr de 17 ani, care nu poseda permis de conducere, şi al unui bărbat în vârstă de 45 de ani, pasager în autoturism.

Cei doi erau din judeţele Giurgiu şi Suceava şi se cunoaşteau între ei, iar maşina fusese furată de la una dintre rudele minorului, precizează reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

"Din primele cercetări se pare că autoturismul implicat în evenimentul rutier ar aparţine unei rude a minorului în vârstă de 17 ani, cheile maşinii fiind sustrase de către una dintre cele două persoane decedate", adaugă sursa citată.

Cum s-a produs accidentul din Băcia, Hunedoara

Potrivit ISU Hunedoara, 21 de persoane au fost transportate la spital, în urma accidentului de la Băcia şi o persoană a decedat.

Persoanele rănite au fost duse la spitalele din Deva (7), Hunedoara (6) şi Orăştie (8).

ISU Hunedoara a mai transmis că la faţa locului au intervenit 2 autospeciale de intervenţie, 1 autospecială de transport victime multiple, 4 ambulanţe SMURD, 6 ambulanţe SAJ, 2 autospeciale de primă intervenţie şi comandă.

Accident mortal în Băcia, Hunedoara

Accident mortal în Băcia, Hunedoara

[Sursa foto: ISU Hunedoara]

Planul Roșu de intervenție a fost dezactivat la ora 23.48, potrivit News.ro. 

”O persoană a murit şi alte 8 au fost grav rănite în urma unui accident rutier care s-a produs cu puţin timp în urmă, în localitatea Băcia, pe DN 66. Impactul s-a produs între un autoturism şi un microbuz. Persoana decedată era şoferul autoturismului”, a transmis ISU Hunedoara.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact cum s-a produs accidentul.

Victimele accidentului de circulaţie care a avut loc pe DN 66, în zona localităţii Băcia, soldat cu moartea a două persoane şi rănirea altor 19, sunt muncitori străini din Sri Lanka, India şi Pakistan, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si