Fiica omului de afaceri arădean Ioan Crişan, ucis cu peste trei ani în urmă după ce maşina în care se afla a sărit în aer, a fost reţinută, miercuri seara, pentru omor calificat, distrugere şi nerespectarea regimului materialelor explozive.

Citește și: VIDEO Adevărul despre asasinatul lui Ioan Crișan! Bomba care l-a ucis, făcută de un frizer. Ce a făcut Laura Crișan după moartea violentă a afaceristului

Omul de afaceri arădean Ioan Crişan a murit, în 29 mai 2021, după ce maşina în care se afla a explodat, la scurt timp de la plecarea de pe loc.

Anchetatorii au stabilit că în autoturism a fost plasată o bombă, fiind deschis dosar penal de omor cu premeditare.

La peste trei ani de la crima în stil mafiot care a șocat România, fiica omului de afaceri este acuzată de procurori că ar fi pus la cale întreg scenariul macabru.

De ce ar fi comandat Laura Crișan atentatul cu bombă pentru uciderea tatălui ei

Laura Crișan este suspectată că ar fi comandat uciderea tatălui, pentru că acesta urma să o dezmoștenească, susțin procurorii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Potrivit unor surse judiciare, fiica omului de afaceri ar fi fost „creierul” atacului cu bombă în urma căruia tatăl acesteia a murit.

Laura Crișan, fiica milionarului ucis în atentatul cu bombă din Arad, reținută împreună cu doi presupus complici

Laura Crișan, fiica milionarului ucis în atentatul cu bombă din Arad, ridicată de la domiciliu

Cine sunt cei doi "complici" reținuți de procurori

Laura Crișan, fiica omului de afaceri Ioan Crișan din Arad, este suspectată că ar fi pus la cale asasinarea tatălui ei, după ce ar fi apărut neînțelegeri cu privire la bani între cei doi.

Patru persoane sunt vizate de percheziții, ele fiind în cercul de suspecți. Este vorba despre fiica lui Ioan Crișan și trei bărbați. 

Potrivit surselor din anchetă, unul dintre bărbați, frizer de meserie, era expert în electronică şi ar fi participat la realizarea bombei cu material exploziv adus din Serbia, la comandă. Ceilalți doi ar fi pus în aplicare asasinatul.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Doi dintre aceștia au fost și reținuți miercuri seara.

Conform anchetatorilor, cei doi bărbaţi reţinuţi, alături de fiica afaceristului, Laura Crişan, au procurat, la data de 27 mai 2021, un mecanism care putea fi folosit ca detonator într-un dispozitiv exploziv improvizat, controlabil prin intermediul telefonului mobil, în care au încorporat ulterior încărcătura explozivă – procurată, deţinută, transportată şi folosită fără drept – şi l-au plasat în autoturismul victimei, iar la data de 29 mai 2021, ora 06:59, ”acţionând cu premeditare şi din interes material, l-au detonat de la distanţă în timp ce victima se deplasa la volanul autoturismului" în parcarea unui supermarket din Arad.

”Inculpaţii au fost instigaţi la comiterea faptei de către inculpata menţionată. Victima a decedat ca urmare a exploziei şi incendiului subsecvent, iar autoturismul a fost complet distrus. Prin modul, locul şi mijloacele de săvârşire, fapta a fost de natură să pună în pericol alte persoane şi bunuri”, afirmă procurorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si