Poliţiştii din cadrul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente din Capitală fac joi 16 percheziţii în urma unui conflict produs în luna august, când şapte persoane au agresat cu arme albe doi bărbaţi într-o benzinărie din Giurgiu.

Citește și: VIDEO Operațiunea „Jupiter”: Percheziții în toată țara. Sute de polițiști au luat parte la acțiune

Potrivit unor surse judiciare, citate de Hotnews, între cei vizați de cercetări se numără mai mulți interlopi din clanul Pian.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Conflictul de la benzinăria din Giurgiu ar fi izbucnit din cauza unei case din Bragadiru, arată sursa citată.

Percheziții la clanurile din Capitală

Poliţiştii Capitalei au făcut joi dimineață 16 percheziţii în legătură cu un conflict produs în noaptea de 16 spre 17 august, când şapte persoane au agresat cu cuțite şi bastoane telescopice doi bărbaţi, într-o benzinărie din Giurgiu.

Alte trei percheziţii au loc în București şi în Dâmboviţa, într-un dosar de evaziune fiscală. 

Una dintre percheziţii vizează o persoană acuzată de operaţiuni financiare frauduloase şi de acces ilegal la un sistem informatic.

232 de percheziții în a patra zi din operațiunea Jupiter

În cea de-a patra zi a operaţiunii JUPITER, coordonată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în colaborare cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, astăzi, 24 octombrie 2024, se desfăşoară 36 de acţiuni operative complexe.

"Acestea implică punerea în executare a 232 de mandate de percheziţie şi a 51 de mandate de aducere”, a transmis Parchetul ICCJ.

Activităţile au loc în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări, pe linie de investigarea criminalităţii economice (evaziune fiscală, contrabandă, spălarea banilor, fals), investigaţii criminale (înşelăciune, proxenetism, tâlhărie calificată), arme, explozivi şi substanţe periculoase (braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, contrabandă calificată) şi ordine publică (tulburarea ordinii şi liniştii publice, infracţiuni silvice).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si