Se apropie un weekend plin de evenimente și activități dedicate Halloween-ului, iar Bucureștiul își transformă atmosfera pentru a celebra această sărbătoare din ce în ce mai populară și în România. Fie că îți plac petrecerile tematice sau festivalurile sau poate cauți ceva mai liniștit pentru a ieși din casă, oferta de evenimente este diversificată, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Petreceri de Halloween în București în 2024

Iată o listă cu cele mai interesante petreceri și activități de Halloween din 2024.

West Side Hallo Fest

Unul dintre cele mai așteptate festivaluri din București, West Side Hallo Fest, va avea loc pe Insula Lacul Morii din Sectorul 6, între 25 și 27 octombrie. Printre activitățile oferite se numără „Ghost Ride” – un autobuz cu fantome, dovleci uriași, vrăjitoare și ateliere pentru copii. Vor cânta artiști precum Smiley, Carla’s Dreams, Vița de Vie și Robin & The Backstabbers. Festivalul durează trei zile, iar accesul este liber vineri, în timp ce în restul zilelor, intrarea se face pe bază de bilet.

Târgul Vrăjitoarelor la Opera Comică pentru Copii

Un eveniment perfect pentru familii, Târgul Vrăjitoarelor își deschide porțile în perioada 25-27 octombrie la Opera Comică pentru Copii. Aici, cei mici pot participa la ateliere de sculptat dovleci, spectacole și alte activități interactive.

Cei care iubesc animalele vor avea ocazia să vadă șoimi, ulii și bufnițe, expuse în zona special amenajată. Intrarea este liberă, iar pentru anumite activități se pot achiziționa bilete la prețul de 3 lei.

Petreceri de Halloween 2024 în București

Petreceri de Halloween 2024 în București

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: VIDEO Prăjituri de Halloween! Care sunt cele mai bune deserturi pentru această sărbătoare?

Spooky Fest pe Calea Victoriei

În weekendul de 26-27 octombrie, Calea Victoriei devine gazda Spooky Fest, un târg dedicat produselor realizate manual de către artizani locali.

Aici vei găsi bijuterii, decorațiuni, accesorii și alte produse deosebite, toate într-o atmosferă specifică Halloween-ului. Intrarea este liberă.

Marea Dovleceală pe Kiseleff

În Parcul Kiseleff, în perioada 25-27 octombrie, are loc „Marea Dovleceală”, un eveniment care celebrează dovlecii și arta sculptării acestora. Vizitatorii vor putea participa la ateliere de sculptat dovleci și vor putea savura preparate culinare tradiționale, precum plăcintă de dovleac sau rață gătită în dovleac.

Garden of Lights la Grădina Botanică

Grădina Botanică devine un tărâm de poveste cu ocazia expoziției de lumini „Frumoasa și Bestia”. Expoziția se deschide pe 25 octombrie și este ideală pentru o ieșire relaxantă în aer liber. Biletele se pot achiziționa online.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Ultima discuție dintre Ioan Crișan și fiica lui. De ce s-au certat cei doi și ce a vrut să ascundă soția omului de afaceri- antena3.ro

Citeste si: Explozibilul care l-a ucis pe Ioan Crișan era militar. Frizerul care ar confecționat detonatorul a dat informații prețioase- wowbiz.ro

Petreceri Halloween 2024 București

Petreceri Halloween 2024 București

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Boo Basket de Halloween 2024: Idei interesante pentru cei mici și cei mari

Ziua Pisicilor Negre la Muzeul Antipa

Dacă superstițiile nu te sperie, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” sărbătorește pisicile negre pe 26 octombrie, cu un eveniment care include un târg de adopții și conferințe dedicate acestor feline misterioase.

Citeste si: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”- kfetele.ro

Citeste si: Momentul de cumpănă prin care a trecut mama artistei. Anca Țurcașiu, declarată moartă la naștere: "M-au scos să mă ducă spre găleată"- radioimpuls.ro

Citeste si: Vila din centrul Capitalei în care a locuit Miss România 1931 a fost scoasă la vânzare. Cine a fost Erastia Peretz și cât costă casa ei- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si