Emisiunea de călătorii ”ROventura” ne invită sâmbătă, de la ora 14:45, la Kanal D, într-un periplu de poveste, prin istoria și tradițiile uneia dintre cele mai vechi și importante așezări muntenești, Buzău, un oraș aflat la răscruce de drumuri.

La Buzău tradiția face punte peste timp și leagă tot ce înseamnă dezvoltarea de astăzi cu reperele de odinioară ale așezării, iar pentru buzoieni un trai mai bun înseamnă și un mediu mai primitor pentru turiști.

Cu pași mici, dar siguri, Buzăul își construiește identitatea unui oraș ce merită cunoscut. În aceste locuri, unul dintre cei mai mari pictori români, Ion Andreescu, își croia drumul în viață.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Ultima discuție dintre Ioan Crișan și fiica lui. De ce s-au certat cei doi și ce a vrut să ascundă soția omului de afaceri- antena3.ro

Citeste si: Explozibilul care l-a ucis pe Ioan Crișan era militar. Frizerul care ar confecționat detonatorul a dat informații prețioase- wowbiz.ro

Aflăm prin intermediul reportajului cum este cinstită memoria celor care și-au pus amprenta asupra regiunii făcând o călătorie în timp, de la Buzăul lui Toma, până la Buzăul lui Marghiloman.

Până să descopere județul, vizitatorii se pot bucura de atracțiile și de evenimentele din oraș, tot mai numeroase și croite, parcă, pe toate gusturile, iar atragerea turiștilor stăini este, mai degrabă, un deziderat pentru Geoparcul UNESCO “Ținutul Buzăului”.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

Credit foto: BLC Media


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si