Astăzi și mâine, în intervalul orar 10:00-19:00, Andreea Mantea îi așteaptă pe toți cei interesați să participe la reality show-ul televizat, la Hotel Internațional din Iași.

Frumoasa prezentatoare a intrat deja în atmosfera romantică a orașului și a mărturisit că abia așteaptă să îi cunoască pe cei care vor trece pragul următorului sezon al emisiunii "Casa iubirii".

"Dacă va doriți din tot sufletul, dar aveți emoții, parcă va este teamă, asta este un semn bun.

Înseamnă că trebuie să veniți aici la casting, pentru că de restul ne ocupăm noi. Vă doriți să participați, veniți la casting și de aici preluăm noi și o să vă ajutăm să aveți parte de experiența vieții voastre... Dincolo de faptul că o să simțiți fiorii dragostei, că o să treceți prin tot felul de experiențe, o să vă cunoașteți limitele într-un mod în care nu ați mai făcut-o până acum…", le-a transmis Andreea Mantea potențialilor concurenți, în cadrul unui live al Știrilor Kanal D.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

Citeste si: Explozibilul care l-a ucis pe Ioan Crișan era militar. Frizerul care ar confecționat detonatorul a dat informații prețioase- wowbiz.ro

Bianca Mândru, fosta concurentă în "Casa iubirii", este și ea în Iași, alături de Andreea Mantea, pentru a le împărtăși din experiența sa celor care vin la casting.

"Viața mea s-a schimbat total și acum fac cu adevărat ceea ce îmi doresc. Tot ceea ce am trăit acolo în casă le doresc tuturor concurenților, viitorilor concurenți care vor veni la casting că apoi să intre în Casa iubirii", a declarat Bianca adăugând că pe ea curajul, sinceritatea și ambiția au ajutat-o  enorm în competiție.

Astăzi și mâine, caravana “Casa Iubirii” se află la Iași, iar doritorii sunt așteptați la Hotel Internațional, în intervalul orar 10:00 – 19:00. Caravana iubirii pleacă apoi la Constanța (1, 2 noiembrie), Brașov (8, 9 noiembrie), Sibiu (15, 16 noiembrie), Timișoara (22, 23 noiembrie), Craiova (29, 30 noiembrie), încheindu-se la București (perioada 6-10 decembrie).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si