Yaman ia atitudine și caută un loc în care să ascundă cadavrul lui Rüzgar, în vreme ce Alaz are grijă ca Rüya să păstreze secretul faptelor sale și să nu dezvăluie totul autorităților. În mod uluitor, pentru prima dată, Alaz și Yaman fac front comun și decid să o scoată pe Rüya nevinovată din această situație și sunt dispuși să facă orice pentru asta.

În plan paralel, Adil, tatăl lui Rüzgar, află că acesta este ascuns chiar în casa familiei Soysalan și, ajuns la resedința acestora, bărbatul va descoperi indicii la care nu se aștepta.

Îngrijorat pentru fiul său, Adil anunță autoritățile.

Între timp, Cesur și Asi, care sunt cu Çağla la spital, ascund un mare secret care poate afecta viețile tuturor în ceea ce privește <cazul> Rüzgar. O întâmplare va face ca Serhan să afle adevărul despre moartea lui Rüzgar și atunci acesta va lua o decizie care șochează întreaga familie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Cine este, de fapt, adevăratul ucigaș al lui Rüzgar și, ce decizie șocantă va lua Serhan, pentru a proteja adevăratul vinovat de moartea tânărului, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Inimă rebelă”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si