Povestea tulburătoare a încercatei familii Eren a impresionat, pe parcursul a săptămâni întregi, inimile a milioane de telespectatorii, aceștia trăind alături de eroii preferați emoții dintre cele mai puternice.

În această seară, în ultimul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, familia Eren va trăi momente mult visate. În mod paradoxal, viața își va arăta și partea frumoasă pentru încercata familie Eren, iar aceștia vor îmbrățișa, cu speranță și bucurie, noile etape ce urmează a se succede în viețile lor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O vedetă OnlyFans a anunțat că se retrage după 3 ani și 67 de milioane de dolari câștigați. Apoi s-a răzgândit- antena3.ro

Citeste si: Bucureștiul, fabrica de făcut milioane a clanurilor imobiliare. Cum îi ajută instituțiile statului pe interlopi să prospere- wowbiz.ro

Admiterea la facultate va reprezenta un prag decisiv pentru evoluția adolescenților, iar  tinerii trag nădejde că eforturile lor susținute vor da rezultate extraordinare. Ömer și Süsen doresc să își întemeieze familia mult visată însă vor mai avea parte de o serie de provocări. Orhan ajunge la concluzia că trebuie să își schimbe viața și, spre marea lui surprindere, copiii săi îi vor susține decizia. De asemenea, Akif va schimba, prin deciziile pe care le va lua, atât viața întregii familii Ataman, dar și a celor dragi lui.

Nu ratați un final copleșitor, plin de speranță și emoție, al serialului „Totul pentru familia mea”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Începând din mâine, 29 octombrie, fanii serialului “Inimă rebelă” se vor putea bucura de mai multe episoade al serialului preferat, producția putând fi urmărită, de luni până vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si