Numai două săptămâni ne mai despart de sărbători, așa că în piețe e deja coadă la carnea de porc. Clienți sunt, dar cumpără mai mult să- și facă pofta, spun măcelarii care nu prevăd un sezon prea bun. E greu și pentru micii crescători care se chinuie să- și vândă animalele îngrășate cu greu tot anul, a

transmis Cosmin Cernat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cine sunt cei 51 de bărbați condamnați în cazul de viol al lui Gisèle Pelicot, ce meserii au și câți ani vor sta la închisoare- antena3.ro

Citeste si: S-au înmulțit cazurile în care oamenii sunt păcăliți de escroci la telefon. Ce indicii trebuie să vă dea de gândit- stirileprotv.ro

Numai mâine nu- i poimâine își spun românii care deja s- au pus la cozi să cumpere carne de porc pentru Crăciun. Porcul însă nu mai umple masa. Oamenii se ajung greu cu banii.

Puțină carne, puțină tobă, lebăr, ce le specifice anotimpului, a spus un român.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si