„Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar desertul vedetă al sezonului, cozonacul, ocupă un loc prioritar pe lista pregătirilor. Cumpărat sau făcut în casă, cozonacul trebuie să fie deosebit, dar în același timp să aibă gustul tradițional. Cofetarii vă propun o rețetă inedită: un cozonac cu aluat tradițional, umplut cu căpșune și fistic, îmbrăcat în roz”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un criminal din SUA s-a supărat că autoritățile au decis să-l execute chiar de ziua lui. Pentru ultima masă a comandat un festin- antena3.ro

Citeste si: Anunțul făcut la 10 ani de la dispariția misterioasă a avionului Malaysia Airlines MH370, cu 239 de oameni la bord- stirileprotv.ro

Citește și: Preparate tradiționale pentru masa de Crăciun cu 110 aditivi! Avertisment de la Protecția Consumatorilor

Citește și: VIDEO Cozonacul, produs de lux. Cofetarii au început să vândă produsul la felie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si