„Ambasada Regatului Țărilor de Jos a aflat cu profund regret de tragica moarte a tinerei fete din Gura Șuții. Autoritățile olandeze sunt pregătite să le ofere asistență celor din România. Poliția și autoritățile judiciare din cele două țări sunt în contact direct”, a transmis Ambasada, într-un comunicat.

Citeste si: Cazul fetiței ucise în Dâmbovița. Olandezul, pus sub acuzare pentru omor. Se știe în ce oraș se află

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, procurorul Georgeta Camelia Matei, a declarat pentru News.ro că suspectul a fost pus sub învinuire pentru trei infracţiuni, respectiv omor calificat, agresiune sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Primele concluzii ale medicilor legişti în urma necropsiei arată că fetiţa de 11 ani a murit în urma strangulării cu un laţ din material textil, a declarat sursa citată.

Citeste si: VIDEO| Cazul fetei ucise în Dâmbovița. Imagini cu copila în mașina suspectului olandez

Cazul fetiței ucise în Dâmbovița

Procurorul de caz a declarat, într-o conferinţă de presă, că la momentul sesizării organelor penale fetiţa nu mai era în viaţă, scrie news.ro.

„Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, l-am văzut în imagini când a ieşit din Gura Şuţii şi a intrat în următoarea localitate după o jumătate de oră iar distanţa putea fi parcursă în doar câteva minute. Nu se justifica timpul parcurs”, a spus el.

Procurorul a afirmat că fetiţa a fost ucisă în cel mult jumătate de oră după ce a fost răpită și a confirmat că sunt urme de violenţă pe corpul fetiţei, dar a subliniat că se va stabili la autopsie dacă anumite urme de violenţă sunt produse de animalele sălbatice.

Citeste si: Lucian Mîndruță, reacție dură în cazul minorei ucise în Dâmbovița


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si