Close sidebar
Close sidebar

Reacția cutremurătoare a lui Elon Musk după ce a fost ameninţat de Dmitri Rogozin: "Mi-a părut bine să vă cunosc”

Elon Musk a postat un mesaj criptic pe Twitter, susținând că ar „putea muri în circumstanțe misterioase”. Cu puțin timp înainte, fondatorul Tesla a postat și un mesaj al șefului agenției spațiale Roscosmos, în care acesta îl acuză pe miliardarul american că ar furniza echipamente militare de comunicații armatei ucrainene.

Alexandra Costea,

Reacția cutremurătoare a lui Elon Musk după ce a fost ameninţat de Dmitri Rogozin: "Mi-a părut bine să vă cunosc”

[Sursa foto: Jerry Lampen—EPA/Shutterstock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Dacă voi muri în circumstanțe misterioase, mi-a părut bine de cunoștință", este mesajul transmis de Elon Musk, pe Twitter.

Citeste si: Televiziunea rusă, mesaje care condamnă războiul din Ucraina: ”Aveţi mâinile pătate cu sânge”

Anterior, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, Musk, a redistribuit un mesaj transmis de Dmitri Rogozin presei ruse, în care acesta este acuzat că ar fi implicat în furnizarea de echipamente militare de comunicații batalionului Azov.

Mesajul lui Elon Musk a șocat internauții

Dmitri Rogozin afirmă cu ardoare că Dimitri Kormyancov, comandantul brigăzii 36 din forțele armate ucrainene, a dezvăluit că terminalele de internet Stalink au fost livrate luptătorilor din Batalionul Azov și soldaților ucrianeni din Mariupol cu elicoptere militare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Ambasadorul Rusiei a fost stropit cu vopsea roșie la Varșovia. Incidentul a avut loc de Ziua Victoriei

"Astfel, Elon Musk este implicat în în furnizarea de echipamente militare de comunicații forțelor fasciste din Ucraina. Iar pentru asta, Elon Musk, vei fi tras la răspundere, chiar dacă o faci pe prostul",  a declarat Dmitri Rogozin pentru presa rusă.

Citeste si: Maia Sandu acuză probleme de sănătate. Programul pentru 9 mai, anulat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI