Actrita Aimee Iacobescu, plecata dintre noi marti, la 71 de ani, a solicitat insistent, in ultimii ani de viata, dreptul de a primi indemnizatie de merit din partea UNITER. Atat de mult isi dorea acest lucru, incat pe 13 ianuarie 2016, la doar o zi dupa decesul Melaniei Ursu, actrita decedata la 75 de ani, Aimee Iacobescu declara senina in ziarul Ring: "E prematură dispariţia Melaniei Ursu, o actriţă foarte bună.

Ea era una dintre beneficiarele celor 153 de indemnizaţii de merit, iar acum s-a eliberat un loc care ar trebui să-mi revină”.

Reactia deplasata a lui Aimee Iacobescu. "Daca nici acum nu voi primi indemnizatia de merit care mi se cuvine conform legii..."

Imediat, artista nascuta in Buzau si-a completat afirmatiile: "Mi se pare normal ca locul ocupat până acum de Melania Ursu să-mi revină mie. Aici nu e vorba de ordinea de depunere a dosarelor, pentru că pe listă se află deja persoane care au depus actele după mine. Dacă mai există şi alţi colegi care concurează pe acest loc rămas liber, ar trebui să se facă o evaluare obiectivă a tuturor acestor dosare. Sunt convinsă că niciunul dintre aceşti colegi nu are cum să fie înaintea mea ca merite artistice. Dacă nici acum nu voi primi indemnizaţia de merit care mi se cuvine conform legii, probabil că domnul Caramitru are ceva personal cu mine, deşi n-am avut niciodată un conflict deschis.

Mai ales că dânsul a sugerat ca unică variantă de rezolvare eliberarea unui loc prin decesul unui actor beneficiar al indemnizaţiei de merit”, sustinea Iacobescu pentru sursa citata.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si