Turista din Olanda a declarat în vloggul ei că este foarte încântată că restaurantele au inclusiv meniuri de post, susținând că  acesta este un detaliu perfect pentru vegetarieni și vegani, notează jurnaliștii de la  Ziare.com. Ca urmare, împreună cu mai mulți prieteni, cu care se află în vizită în România, Rachelle a comandat toate preparatele din meniul de post. Totodată, grupul de prieteni a comandat și vin roșu susținând că „vinul românesc este foarte bun”.

Citeste si: Un vârstnic din Sibiu a dispărut fără urmă. Călugărul a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

Pe masă restaurantului din Brașov, printre zecile de preparate românești, se pot observa salată orientală, mămăligă cu varză, salată de vinete, zacuscă, fasole bătută, ciuperci. Mai mult, grupul de olandezi au savurat bucatele tradiționale cu pâine și s-au arătat foarte încântați.

Olandezii nu s-au ridicat de la masă până nu au comandat iahnie de fasole, cârnați cu cartofi prăjiți, salată de varză.

Rachelle și prietenii săi: „Aromele bucătăriei românești sunt absolut delicioase”

Adevărata surpriză a grupului de olandezi venit în vacanță în Brașov a fost momentul în care, la restaurant, și-a făcut apariția o formație de muzică populară. Mai mult, chiar Rachelle împreună cu formația românească, cu toate că barierele lingvistie au făcut-o să nu înțeleagă aproape niciun vers din melodia ”Constantine, Constantine”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cum au fost pentru Regele Charles al III-lea primele 10 zile pe tronul Regatului Unit al Marii Britanii

La scurt timp după momentul artistic a urmat și desertul, acolo unde olandezii au ales să servească papanași și mere coapte. Cu toate că mărul copt cu nuci și gem i-a plăcut la nebunie, Rachelle nu a avut o opinie asemănătoare și în cazul papanașilor. Turista din Olanda susține că nu i-a plăcut smântâna, însă doar gogoașa cu gem i s-a părut o combinație bună.

Citeste si: A nins pe Transfăgărășan

„Sunt atât de plină și de obosită, dar m-am simțit atât de bine. Aromele bucătăriei românești sunt absolut delicioase. Murăturile, totul a avut un gust atât de bun. Iar acel măr umplut cu gem și nuci, doamne. La final am plătit 366 de lei pentru 5 persoane”, a mărturisit Rachelle în vloggul ei.

Citeste si: O mireasă a fost înjunghiată la nuntă. Invitatul l-a atacat și pe socrul mic


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si