Close sidebar
Close sidebar

Reactia lui Alexandru Arsinel dupa ce Bendeac l-a facut un "submediocru fiert pe bani"

Umorul stradal si replicile prea "dezbracate" ale lui Mihai Bendeac, deranjeaza generatia de aur a actorilor. Stela Popescu si Alexandru Arsinel dupa ce si-au exprimat parerea despre prooiectele lui Bendeac, Internetul a explodat. S-au format doua tabere de comentarii si dicutii aprinse.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Razboiul generatiilor de actori s-a declansat! Generatia de aur s-a exprimat, actorii mai tineri au replicat iar internautii s-au pus pe comentat…

STELA Popescu: nu-mi plac lucrurile astea mai groase, mai… Sunt multi care fac treaba asta  dar, de obicei fac chestia asta oamenii fara carte. Dar el e un baiat cu facultate terminate, talentat.

Este ceea ce spune Stela Popescu despre Mihai Bendeac si umorul lui! Il apreciaza dar ii cam discrediteaza umorul, care i se pare mult prea... stradal. Din dorinta de a fi commercial sau actual, Bendeac a suparat-o pe doamna Teatrului de Revista.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

"Ar fi bine sa nu le bagam copiilor  din zilele noastre, care vin in viitor, lucrurile astea dezbracate".

Actorul a ascultat si a reactionat! Bineinteles in stilului lui caracteristic! Pentru el, genul acesta de replici face parte din realitatea romaneasca. Si cum pentru el cand spui Stela Popescu, spui Arsinel, Bendeac vorbeste despre cel mai cunoscut cuplet autohton..

"Lasand la o parte faptul ca, o jumatate din cariera, a ales sa o petreaca alaturi de un submediocru fiert pe bani, o invit sa aleaga pe "oricine" de pe strada care sa joace in teatru Richard al III-lea si in TV sa scrie/joace/realizeze 1.200 de momente […]Respect etern Doamna Stela!"

STELA Popescu: "Nu cred ca Arsinel este mediocru. Arsinel este un baiat talentat"

Replici fine dar cu subinteles care l-au facut si pe Alexandru Arsinel sa rabufneasca si sa-i raspunda lui Bendeac la cuvintele scrise pe reteaua de socializare..

Alexandru Arsinel: Nu ma intereseaza acest individ, nici parerea lui.  Nu are cei 7 ani de acasa. Ar trebuie sa-l judecati dvs. daca un individ poate sa-i aduca unui coleg asemenea acuzatii. Dupa 60 de ani de cariera.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI