Recent, Bogdan Mocanu  a aflat faptul că pe rețelele de socializare circulă un videoclip cu el în care se spunea că ar fi murit într-un accident tragic de mașină.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei nu a pierdut vremea și a luat repede atitudine, chiar pe contul lui de Instagram! 

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” are o nouă relație. Alături de cine a fost surprins artistul

Ce reacție a avut Bogdan Mocanu la aflarea zvonurilor

Bogdan a aflat că în mediul online circulă o informație potrivit căreia ar fi decedat într-un accident cumplit de mașină. Lângă mesajul de ,,Condoleanțe'' este atașată o fotografie alb-negru.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Bogdan Mocanu. A murit în accident cu mașina”, se arată în videoclipul respectiv.

Bogdan Mocanu a repostat clipul pe conturile lui de Instagram și Tik Tok, acolo unde a avut și o primă reacție în acest sens. Tânărul spune că în mod normal s-ar fi enervat, însă o superstiție românească l-a făcut să nu mai vadă lucrurile la fel. Dacă o persoană visează sau aude că a murit cineva, dar în realitate nu este așa, se spune că „i-a murit moartea”, deci va trăi mai mult.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Bianca Comănici, mesaj pentru un fost concurent de la "Puterea Dragostei". "Noi doi am avut o istorie cam dificilă"

Bogdan Mocanu crede în superstiții

În mod normal aș fi supărat. Teoretic, pe românește, s-ar spune că mi-a murit moartea.  Mie îmi convine!”, a spus Bogdan Mocanu pe InstaStory. 

Acum mult timp, Bogdan a fost implicat într-un accident rutier: „Am zis că am paralizat”

Accidentul a fost grav, dar din fericire nu s-a soldat și cu victime. Bogdan Mocanu și pasagerul mașinii în care se aflau au scăpat cu viață, iar de fericire artistul a sărbătorit în club.

„A fost traumatizant, dar nu am realizat atunci pe loc. Celălalt pasager era atârnat peste mine și am crezut că l-am omorât. Nu puteam să îmi mișc picioarele și am zis că am paralizat. Primele cuvinte ale pasagerului au fost și la el că nu își poate mișca picioarele. Am ieșit pe geam. Eram într-un șanț uriaș. S-au oprit mașini să ne ajute. Pasagerului îi curgeau cioburi cu sânge din cap. l-am dus la urgențe pentru că și-a fracturat gâtul, iar eu am mers în club să beau de fericire că trăiesc”, a declarat Bogdan Mocanu.

Citeste si: Bogdan Mocanu, vizită în Istanbul. Ce planuri are fostul concurent „Puterea Dragostei”

 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si