Valeriu Zgonea a postat pe contul sau de Facebook o fotografie in care el e deghizat in Zorro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Dragi prieteni, mulţumesc mult pentru telefoane şi mesaje online. Cel mai mult m-a distrat poza de mai jos, primită azi de la un prieten (emoticon smile). E important să facem în viaţă ce considerăm necesar pentru victoria binelui, deci.... reforma rezistă! Cele bune, al vostru, Valeriu Z./ PS Mulţumiri şi Academiei Caţavencu pentru bannerul "Greu de demis" de săptămâna trecută", a scris pe Facebook Valeriu Zgonea.

Postarea, care conţine şi o fotografie editată, în care Zgonea apare cu masca lui Zorro, a generat ironii din partea liderului PSD, Liviu Dragnea.

"Nu prea sunt multe de spus.(...) A fost Mihai Viteazul, acum a evoluat la Zorro. Se pare că trecând prin antilope(...) el a fost tot timpul într-un bal mascat şi nu am ştiut noi şi probabil că nici nu am ştiut mereu ce se ascunde în spatele măştii.

(...) Nu aş vrea să comentez mai mult că s-ar putea ca mâine-poimâine să apară alt personaj. Totusi cu Zorro nu te joci", a spus preşedintele PSD.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si