Close sidebar
Close sidebar

Reactia lui Gigi Becali, dupa ce a aflat ca Vasile Turcu a incetat din viata

Doliu in lumea fotbalului romanesc, dupa ce Vasile Turcu a incetat din viata.Gigi Becali, care este internat intr-un spital din Londra, a avut o reactie neasteptata atunci cand a aflat cumplita veste.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Contactat de reporterii Spynews.ro, Gigi Becali le-a declarat acestora: "Cand se sinucide un om, eu nu comentez. Despre asa ceva nu vreau sa vorbesc".
Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprita, omul de afaceri a decedat in jurul orei 02.00.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

In 1 martie, omul de afaceri Vasile Turcu a ajuns in stop cardio-respirator la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat.
Surse judiciare precizau ca Vasile Turcu a fost gasit de catre o persoana din familia sa, dupa ce a incercat sa se spanzure.

Politia a deschis dosar penal in acest caz, iar saptamana trecuta au fost audiati sotia, menajera si soferul lui Vasile Turcu. Surse judiciare declarau pentru News.ro ca Vasile Turcu a lasat ai un bilet de adio, in care ar fi scris ca problemele financiare pe care le are sunt insuportabile.

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI